Nihat Hatipoğlu'na canlı yayında buz kestiren soru

Programa telefonla bağlanan izleyicinin, "Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sözleri karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü.

GİRİŞ 03.01.2015 09:35 GÜNCELLEME 03.01.2015 09:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici, "4 yıl önce boşandım. Boşandığım eşimden 2 çocuğum var. Eşim benden ayrıldıktan sonra başka bir kadınla evlendi. Ben şimdi 3. bir çocuk istiyorum. Kimseden de istemiyorum. Çocuklarımın kardeşi kendi babalarından olsun, kendi canlarından olsun istiyorum. 3. çocuğumun babasının da eski kocam olmasını istiyorum. Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sorusu karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü.

"NASIL OLACAK BU İŞ"

Hatipoğlu, izleyiciye, "Şimdi siz şunu soruyorsunuz, 'Eşimle dini nikah kıymak istiyorum ve ondan 3. çocuğum olsun istiyorum'. Biz ikinci bir evliliği teşvik etmiyoruz. Ama siz, 'o benim eski eşim, onsuz yapamıyorum ve çocuklarıma bir kardeş daha olsun' diye dini nikah kıydırsam günaha girer miyim diye soruyorsunuz' diyerek olayı anlamaya çalıştı.

İzleyici bunun üzerine sadece "çocuk konusunda diyorum, evliliği devam etme anlamında söylemiyorum" dedi.

Hatipoğlu bu cevap üzerine şu tavsiyede bulundu, "Ama bu şartlı bir evliliktir. Şartlı evliliklere doğru bakmıyoruz. Böyle bir evlilik şekli olamaz. Ama normal bir şekilde, iki şahit huzunda nikahımı kıymak istiyorum, tercihim budur derseniz, biz böyle bir karara müdahale edemeyiz. Bu gayrimeşru bir evlilik de olmaz. Fakat biz bunu teşvik etmiyoruz" dedi.

YORUMLAR 35
  • Birdeliktenısırılmışadam 9 yıl önce Şikayet Et
    Programın reytingleri mi düşüyor acaba?
    Cevapla
  • TANZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Arayan kadın kesinlikle bir yerlerden bir emir ile aramış.Mut'a nın tartışıldığı şu günlerde manidar olmuş.Adam ne dese yanlış yere çekilecek bir soru.
    Cevapla
  • Sevinin laikçiler! 9 yıl önce Şikayet Et
    80 küsür yıldır, Kur'anı Kerimi yasakla, ezanı yasakla, dini eğitimi yasakla, başörtüsünü yasakla sonuçta işte böyle Allah korkusu, iman şuuru olmayan bir nesil yetiştirdiniz. Herhalde çok memnunsunuzdur. Kına yakın artık.
    Cevapla
  • Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konular insanların hafızalarına kazılmak isteniyor.Bilinçaltına siz farketmesenizde işleniyor.Üzerinde çok düşünmeye değmez.Böyle böyle yeni yetişen neslimizi bozmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • amac baska 9 yıl önce Şikayet Et
    bence amac cocuk filan degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!