Melih kardeşine tuzak kuranların peşine düşer

Melih, kardeşinin başına gelenlere, kimin sebep olduğunu araştırıp Melek’e kol kanat germek ister.

Melih kardeşine tuzak kuranların peşine düşer
Melih kardeşine tuzak kuranların peşine düşer
GİRİŞ 06.01.2015 15:40 GÜNCELLEME 10.01.2015 13:02

Elif’te Melih, kardeşini tuzağa düşürenlerin peşine düşecek. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam iki Kemal Sunal filmi Sahte Kabadayı ve Devlet Kuşu izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. İskele Sancak ise konuşulmayan konuları masaya yatıracak.
 

Elif – 18:50
 

Melih, kardeşinin başına gelenlere, kimin sebep olduğunu araştırıp Melek’e kol kanat germek ister. Veysel, her şeyi bırakıp gitmek isterken, Kenan’a Elif hakkındaki tüm gerçeği anlatmayı planlar. Melek, eli kolu bağlı çaresizken, oluşan bu büyük tehlikeyi öğrenen Ayşe, çok sevdiği Melek ve Elif için harekete geçer. Veysel, hedefine ulaşmaya çalışırken, herkesi şok eden beklenmedik bir durumla karşılaşacaktır.
 

Sahte Kabadayı – 20:00
 

Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine babanın mirası bölünür. Babanın sağ kolu olan Avukat babanın oğlu Kemal’e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul’un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve babanın oğlu Kemal niye nam salmaya başlar. Muhtar'ın babasının öldürdüğünden habersiz yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar ama babanın oğlu kemal saflığı şapşallığı yüzünden her zaman planlarından kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir.
 

Devlet Kuşu  - 22:50
 

Gecekondu mahallesine apartman yapmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı, mahalle halkından yoksul bir delikanlı olan Mustafa' ya ilgi duyar. Mustafa (Kemal Sunal), yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya (Serpil Çakmaklı), Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak için, böyle bir zengin kızıyla evlenmeyi düşünür önceleri Mustafa. Ama sonunda ulaştığı çevreden kopamayan genç adam, mahallesindeki sevdiği Aynur'a (Mehtap Ar) döner.
 

İskele Sancak – 23:50
 

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ta  çarpıcı gelişmeler uzman konuklarla değerlendiriliyor. İskele Sancak’ta tartışılmayanlar tartışılıyor, konuşulmayanlar konuşuluyor. Tartışma programlarında fikirlerin çarpıştığı dönemlerde başlayıp efsaneleşen İskele Sancak Mehmet Acet’in sunumuyla Kanal 7 ekranlarında.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor