Cennet hayatında insanları neler bekliyor?

Cuma Sohbetleri’nde, bugün dünyada işlenen amellere göre öldükten sonra gidileceği inanılan cennet hakkında bir sohbet gerçekleştirilecek.

Cennet hayatında insanları neler bekliyor?
Cennet hayatında insanları neler bekliyor?
GİRİŞ 23.01.2015 09:30 GÜNCELLEME 23.01.2015 10:12

Kanal 7’nin bilgilendiren programı Cuma Sohbetleri’nde bugün cennet hayatı hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Elif’te ise Kenan Elif’i gözetimi altında tutmaya başlar. Kanal 7 sinema kuşağında bugün ilk olarak Sakar Şakir hemen ardından ise Devlet Kuşu filmleriyle kahkaha dolu dakikalar yaşanacak. Kanal 7’nin tartışma platformu  İskele Sancak’ta paralel yapı tartışmalarının geldiği boyut masaya yatırılacak.
 

Cuma Sohbetleri  - 09:30

 
Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta dünyada işlenen amellere göre öldükten sonra gidileceği inanılan cennet hakkında bir sohbet gerçekleştirilecek. Cennet yaşamında insanları bekleyenlerin anlatılacağı programda cennete girecek kişilerin özellikleri, cennette yaşam ve cennette yer alan sınırsız kaynaklar hakkında bilgi verilecek.


Elif – 18:50

Selim, Zeynep’e Elif’ten bahseder. Zeynep ise ne yapacağını şaşırır. Ayşe’nin ölümünden çok etkilenen Kenan, Ayşe’nin emaneti olarak düşündüğü Elif’e sahip çıkmaya çalışır. Kenan, Arzu’yu çıldırtan bir hamle yapar. Bunun üzerine Arzu, Melek’in canını daha fazla acıtmak isteyecektir.
 

Sakar Şakir  - 20:00

Sakarlığıyla çevresindekileri bıktıran Şakir'e İstanbul'da ölen amcasından büyük bir miras kalır. Fakat mirası paylaşmak istemeyen bir akrabası onu ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başlar.

Devlet Kuşu  - 22:50

Gecekondu mahallesine apartman yapmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı, mahalle halkından yoksul bir delikanlı olan Mustafa' ya ilgi duyar. Mustafa (Kemal Sunal), yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya (Serpil Çakmaklı), Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak için, böyle bir zengin kızıyla evlenmeyi düşünür önceleri Mustafa. Ama sonunda ulaştığı çevreden kopamayan genç adam, mahallesindeki sevdiği Aynur'a (Mehtap Ar) döner.
 

İskele Sancak  - 23:50


Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. İskele Sancak bu haftaki programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Etiyopya’daki açıklamalarını ele alacak.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı