Öfkeliyken yapılan boşama geçerli midir?

Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta izleyicilerin akıllarına takılan konulardan yola çıkılarak İslamiyet üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Öfkeliyken yapılan boşama geçerli midir?
Öfkeliyken yapılan boşama geçerli midir?
GİRİŞ 06.02.2015 09:30 GÜNCELLEME 14.02.2015 09:34

Kanal 7’nin bilgilendiren programı Cuma sohbetleri bu hafta da İslami bilgiyi ekrana taşıyor. Elif’te ise kardeşini kurtarmaya çalışan Melih, ölümle burun buruna gelir. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam Kemal Sunal hayranlarının ilgiyle izleyeceği Postacı ve Düttürü Dünya ile keyifli dakikalar yaşanacak.
 

Cuma Sohbetleri  - 09:30

 
Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta izleyicilerin akıllarına takılan konulardan yola çıkılarak İslamiyet üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.
 

Elif – 18:50

 
Selim gördüğü manzara karşısında, Elif ‘in kaçırılma olayında, Arzu’nun parmağı olduğunu anlar. Selim’in Arzu’ya olan bakışı değişmeye başlar. Melek, zor günler geçirmeye devam ederken, her şeye rağmen ayakta durmaya çalışır. Melih, tam da kardeşini bulmuşken ve onu kurtarıp kavuşma hayalleri kurarken, geçirdiği kaza yüzünden ölümle burun buruna gelir. Melih, hayat mücadelesini kazanabilecek midir? 

Postacı – 20:00

 
Aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile Sevtap birbirlerini beğenirler.  Bu arada tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, ne yapar eder ve sonunda beğendiği adama kaçar, çeşitli olaylardan sonra Sevtap'la Adem evlenir.
 

Düttürü Dünya – 22:50

 
Mehmet, Ankara’da 7. sınıfbir pavyonda geceleri klarnet çalan bir müzisyendir. Gecekondu mahallesinde karısı Gülsüm, üniversiteli kızı Mükerrem, küçük kızı Fatma ve özürlü oğlu Doğan ile birlikte derme çatma bir evde yaşamaktadırlar. Evin sahibi olan kayınbiraderi Osman paragöz bir insandır ve evi satmak ister. Bu yüzden biran önce Mehmet ve ailesini evinden çıkarmanın yollarına bakar. En büyük hayali kaset çıkartıp yaşadığı sefillikten kurtulmak olanMehmet neistediği kaseti çıkartabilir ne de yaşadığı sefillikten kurtulur. Bütün bunların üstüne kayınbiraderi Osman'ın sözde yardımları ile hayatı bir anda kabusa döner. Geceleri sabaha kadar çalıştığı yetmezmiş gibi gündüzleri de Osman'ın bulduğu işlerde çalışır. Önce Kızılay'da çakmaklara gaz doldurur daha sonra da inşaatlarda çalışır. Ama ne yaparsa yapsın evininin elinden gitmesini engelleyemez.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi