Kemal Kılıçdaroğlu ne diyeceğini bilemedi

Abdülkadir Selvi'den Kemal Kılıçdaroğlu'nu şok eden soru: MİT'i mi dinliyorsunuz?

GİRİŞ 05.03.2015 10:12 GÜNCELLEME 05.03.2015 14:32
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT'i suçladığı sırada 'Siz de MİT'i mi dinliyorsunuz' sorusu karşısında ne diyeceğini şaşırdı. 

Dün akşam CNN Türk'te canlı yayına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na; paralel yapı ile CHP arasındaki ilişki soruldu. 

MİT'in içinde bir ekibin CHP'ye kumpas kurduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, böyle haberlerin devam etmesi halinde bazı isimleri açıklayacaklarını söyleyerek tehditler savurmayı da ihmal etmedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ZOR SORU: SİZ DE MİT'İ Mİ DİNLİYORSUNUZ?

Kılıçdaroğlu "aralarında ne konuşmalar yaptıklarını yine biz biliyoruz, kimlerle konuştuklarını da biz biliyoruz" deyince, Abdülkadir Selvi'den CHP liderini şoke eden bir soru geldi: Siz de MİT'i mi dinliyorsunuz?

Bu soru üzerine ilk anda ne diyeceğini bilemeyen Kılıçdaroğlu, "biz dinlemiyoruz, bu ülkenin vatanseverleri var" diyerek soruyu geçiştirdi. 

YORUMLAR 63
  • karadut 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu, Dirilişteki Kurtoğlu gibi...
    Cevapla
  • MİSAFİR 9 yıl önce Şikayet Et
    yani adam açıkçası diyorki bu ülkenin vatan severleri var yani REDHACK
    Cevapla
  • seferi 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam söylemiş zaten miti dinlediğini yada dinleyenlerle alakası olduğunu savcıları göreve çağırıyorum. bir savcı bu konuşmadaki ""aralarında ne konuşmalar yaptıklarını yine biz biliyoruz, kimlerle konuştuklarını da biz biliyoruz"" sözünün neyi kast ettiğini ve nasıl bildiğini ve devletin en mahrem teşkilatını dinleyen sözüm ona vatanperverlerin kim olduğunu sorgulamalıdır. malesef ne duruma geldik bir siyasimiz MİT mensublarının aralarında ki konuşmalarının dinlenmesini meşru görür açıklamalarda bulunuyor SAYIN SAVCILARIMIZ GÖREVE SAYIN KILIÇDAROĞLU TANIK SIFATI İLE GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILMALI
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    evet sen ve pensilvanya ile birlikte her tarafı dinlersiniz ondan sonra timsah gözyaşı dökmeye devem devem hele pensilvanyanın emrini dışına bir çık kasetle geldiğin gibi kasetle gideceyini biliyorsun
    Cevapla
  • AĞIRABİ 9 yıl önce Şikayet Et
    birileri gibi tv lerde gazeteciler karşısında açık oturumlardan kaçmamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle