İslam'ın kadına bakışı Cuma Sohbetleri'nde

Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta Kur’an-ı Kerim ve hadisi şeriflerde kadının nasıl anlatıldığı ekrana taşınacak.

İslam'ın kadına bakışı Cuma Sohbetleri'nde
İslam'ın kadına bakışı Cuma Sohbetleri'nde
GİRİŞ 27.02.2015 09:40 GÜNCELLEME 07.03.2015 10:16

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Cuma Sohbetleri’nde bugün İslam’da kadına verilen önem üzerine konuşulacak. Elif’te ise Zeynep, Melih ile ilgili bildiklerini Melek’e anlatmak için Melek’in yanına gidecek. Kanal 7 akşam filmlerinde ilk olarak Orman Kaçkını, ardından ise Devlet Kuşu ile kahkaha tufanı yaşanacak.  Kanal 7’nin tartışma platformu İskele Sancak, çözüm sürecinde Türkiye’yi bekleyenleri masaya yatıracak.
 

Cuma Sohbetleri  - 09:30

 
Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta Kur’an-ı Kerim ve hadisi şeriflerde kadının nasıl anlatıldığı ekrana taşınacak.
 

Elif – 19:45

 
Zeynep, Melih hakkında konuşmak için, Melek’le görüşmeye gider. Melih ise bir yeğeni olduğunu, Zeynep’ten öğrenmiş ve şaşırmıştır. Elif ve Tuğçe, bakıcıları gittiği için çok üzgündürler.  Arzu, Melek’i hapishaneden çıkarmamaya kararlıyken, Melih’in şahit olduğu olay, bazı düğümleri çözmesini sağlar.
 

Orman Kaçkını – 20:45

 
Doğduğunda öldürülmek istenmesi üzerine annesi tarafından bir sepetle nehire bırakılan George bir ormanda hayvanlar tarafından bulunur ve büyütülmeye başlanır. George hayvanlarla konuşmayı ve onlarla savaşmayı, yaşamayı öğrenir. Bir gün güzel bir kız olan Jenny bir orman gezintisi sırasında nişanlısıyla birbirlerini kaybederler ve kahramanımız George, Jenny'i bularak ağaç evine getirir. Bir gün boyunca kendine gelemeyen Jenny, George'un evinde hiç birşeyden habersiz yatmaktadır. Nişanlısı tarafından aranan Jenny havanın kararmasıyla arama ekibi geri döner. Jenny George'a aşık olur ve film içinden çıkılamaz bir komediye dönüşür...
 

Devlet Kuşu – 22:30

 
Gecekondu mahallesine apartman yapmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı, mahalle halkından yoksul bir delikanlı olan Mustafa' ya ilgi duyar. Mustafa (Kemal Sunal), yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya (Serpil Çakmaklı), Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak için, böyle bir zengin kızıyla evlenmeyi düşünür önceleri Mustafa. Ama sonunda ulaştığı çevreden kopamayan genç adam, mahallesindeki sevdiği Aynur'a (Mehtap Ar) döner.
 

İskele Sancak  - 23:50

 
Kanal 7 Türkiye ve dünya gündemini İskele Sancak ile takip ediyor. Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak’ta bu hafta; HDP heyetinin, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile görüşmeleri esnasında açıkladıkları Abdullah Öcalan’ın silahlı mücadeleyi bırakma çağrısının ardından çözüm sürecinin akıbeti üzerine konuşulacak.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler