Arzu beklemediği bir olayla karşılaşır

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Feridun Kunak Show’da solunum sorunlarından kurtulmak için doğru nefes alma teknikleri ekrana taşınacak

Arzu beklemediği bir olayla karşılaşır
Arzu beklemediği bir olayla karşılaşır
GİRİŞ 12.03.2015 17:09 GÜNCELLEME 17.03.2015 09:53

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melek kızından ayrı kaldığı gülerin acısını çıkaracak. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Yenilmez 3, ardından ise Katma Değer Şaban filmleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatılacak.

Elif – 19:45

Melek, kızından ayrı kaldığı günlerin acısını çıkarmaya çalışır. Selim, tüm kalbini sevgiyle doldurduğu Zeynep için sürpriz yapmak ister. Arzu, kendisi için tehlikeli bulduğu Selim’i öldürmek için ikinci kez hamlede bulunurken, beklemediği bir sorunla karşılaşır.  Arzu’nun hayatını değiştirecek olan bu sorun, Selim’in ölüm tehlikesinin ortadan kalkmasına yeterli olacak mı?
 

Yenilmez – 3 – 20:45

 
Yenilmez iki filminde ortaya çıkan Yuri Boyka rakibi Chembers tarafından sakat bırakılmış sağ dizi kırılmıştı. Ondan sonraki hayatına sakat bir bacakla devam eden Boyka, dikkatleri tekrar üzerine toplayacaktır. Gaga hapishanenin dövüş organizatörü olan mafya Boyka’yı bölgesel dövüşler için kullanmak isteyecektir. Boyka’nın en çok istediği şeylerden bir tanesi bölgesel olarak dövüşüp özgürlüğüne kavuşmaktır. Gaga onu diğer hapishaneye nakleder ve büyük dövüş için tüm dövüşçüler yerlerini alır. Finale kalan Boyka ölümcül bir şekilde yerde yatmaktadır. Bakalım tüm yaşadıkları zorluklar onu tekrar ayağa dikecek midir? Yoksa kaybedip yenilmezlik unvanını kaptıracak mıdır?
 

Katma Değer Şaban – 22:30

Almanya'dan İstanbul'a, babasının üstüne atılan bir dolandırıcılık olayını çözmek için babasından habersiz olarak gelen punkçı kılıklı Şaban'ın maceralarını anlatan kahkaha dolu yapım…
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor