Her grip domuz gribi midir?

Dr. Feridun Kunak Show’da son zamanlarda yeniden ortaya çıkan domuz gribi ve soğuk algınlığı ile ilgili önemli bilgiler ekrana taşınacak.

Her grip domuz gribi midir?
Her grip domuz gribi midir?
GİRİŞ 24.03.2015 09:40 GÜNCELLEME 31.03.2015 16:25

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün geçmek bilmeyen soğuk algınlığı hakkında merak edilenlere yer verilecek. Elif’te ise Melih, Arzu’yu tehdit ederken Arzu intihar etmeyi düşünmektedir. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Üç Kağıtçı ardından ise Kaplan Kapanı ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün son zamanlarda yeniden ortaya çıkan domuz gribi ve geçmek bilmeyen soğuk algınlığı şikâyetiyle ilgili önemli bilgiler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

Melek hapisten sonraki hayatına adapte olmaya çalışırken Melih ona her türlü desteği sağlamaktadır. Kenan’ın Arzu hakkında öğrendiği gerçekler onu çok sinirlendirir. Melih, öğrendikleri karşısında, Arzu’nun hayatının tehlikeye girmesine sebep olurken, istemeden bir iz bırakacaktır. Arzu, arkasında bir CD ve herkesin kafasında soru işaretleri bırakarak nasıl bir sona gidecektir?
 

Üç Kağıtçı – 20:45

 
Kemal Sunal’ın klasikleşmiş komedi filmlerinden “Üç Kağıtçı” Kanal 7’de. Rıfkı (Kemal Sunal), ölen babasının mallarını satmak için Almanya'dan köyüne döner. Fakat köye gelir gelmez adı "Ermiş"e çıkar. Rıfkı, yağmur duasına çıkan köylüler için yarım saat içinde yağmur yağdırır, üfürükçülük yapar. Evde kalmış yaşlı kadınların kısmetini açar. Kötürümleri üfleyerek ayağa kaldırır. Bu arada bazı çıkarcılar, köyün belediye reisi seçimlerine Rıfkı'nın girmesini isterler. Bir başka belediye reisi adayı ise Rıfkı'ya seçimlere girmemesi için rüşvet verir.
 

Kaplan Kapanı – 22:45

 
Kelly, annesinin ölümünden sonra otistik kardeşi Tom’un bakımını üstlenmiştir. Üvey babası Johnny Gaveneau ise karısından kalan parayı “safari şovu” projesinde kullanmış ve vahşi bir kaplan satın almıştır. Tam da o günlerde şiddetli fırtına uyarısı yapılınca bütün evler fırtınaya karşı korumaya alınır, tüm kapılar ve pencereler kapatılır. Geceyi korku içinde geçiren Kelly, sabah uyandığında kabuslarından daha korkunç bir gerçekle karşı karşıya kalır; her yanı kapalı bu evin içinde üvey babasının kaplanıyla başbaşa kalmışlardır... Korku ve gerilim türlerinin harmanlandığı filmin yönetmeni Carlos Brooks.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!