Acun daha fazla dayanamadı cezayı kesti

Survivor All Star’da her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi.

Acun daha fazla dayanamadı cezayı kesti
Acun daha fazla dayanamadı cezayı kesti
GİRİŞ 06.04.2015 00:17 GÜNCELLEME 06.04.2015 09:30
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi’nin yarışmalardan men edildiğini söyledi.

Turabi’nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR 20
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    turabi diskalifyeyi hak etmiştir acun hemen göndermesi lazım
    Cevapla
  • soner 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen dönem berna' yı bi hareketi yüzünden diskalifiye etmişti. şimdi o cesareti göstermiyor Ilıcalı. çünkü reyting denen olgu devreye giriyor. turabi' yi elerse reytingin düşmesinden korkuyor çocuk.
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    ordaki en durust insalardan biri hasan karekter durustluk kimlan su turabi kiro tipli insanin biri gecensene boyle degildi bu sene simarmis vede hasandan cekindigi icin direk yarisma baslar baslamaz saldiriya gecti sen kimsin len ana sutu agzin da kokuyo daha birde dogukan var karekter olarak durust mert bi cocuk
    Cevapla
  • TATİŞKO 9 yıl önce Şikayet Et
    Turabi orjinal bir insandır. Diğerleri özellikte Davşan Hakan karakter yoksunu, kazanmak için her türlü pisliği yapabilecek ve kurnaz bir yarışmacıdır. Bu hafta şunu daha net gördüm kü, Turabi bu yarışmanın en delikanlı adamıdır..
    Cevapla
  • soner 9 yıl önce Şikayet Et
    dalga geçiyom de. hadi.
    Cevapla
  • çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    Şaka yaptığına inanmak istiyorum.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    fiziki temasa bakacagına acun birazda agızlarından çıkan küfürve son derece çirkin lafızlara baksın ahlak yoksunlugu hiç mevzu edilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...