Kalori hesabı yapmadan zayıflamanın yöntemleri

Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolarından şikâyetçi olanlar için özel zayıflama teknikleri ekrana taşınacak.

Kalori hesabı yapmadan zayıflamanın yöntemleri
Kalori hesabı yapmadan zayıflamanın yöntemleri
GİRİŞ 13.04.2015 09:30 GÜNCELLEME 20.04.2015 16:40

Dr. Feridun Kunak bugün şok diyetler, aç bırakan listeler ve kalori hesabı olmadan sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenler için özel yöntemleri ekrana taşıyacak. Elif’te bu akşam Elif’i kaçıran Erkut ne yapacağını bilmez halde Arzu’dan yardım ister. Fakat bu istek ikisinin de başını hiç ummadıkları bir şekilde belaya sokacaktır. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak Yedi Bela Hüsnü ile kahkaha tufanı yaşanırken Baykuş Krallığı Efsanesi ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Sağlıktan estetiğe birçok konuda izleyicisini bilgilendiren program Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolarından şikâyetçi olanlar için özel zayıflama teknikleri ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

 
Elif, Erkut yüzünden, annesinden ayrı zor anlar geçirir. Arzu, Erkut ve Melih’le karşı karşıyadır. Arzu’nun kafasında geçmişle ilgili şimşekler çakmıştır. Erkut, kötü anında Arzu’dan yardım isteyince, hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar. Aniden ortaya çıkan Kenan, Erkut ve Arzu’nun işbirliğine şahit olacak mı?

Yedi Bela Hüsnü – 20:45

 
Mahallenin iyi yürekli, saf delikanlısı Hüsnü, aynı mahallenin en güzel kızı Hüsniye’ye deliler gibi aşıktır. Hüsniye’nin ilgisini çekmek için olmadık numaralar deneyen Hüsnü en sonunda kabadayılığa özenecektir. Artık “Yedi Bela Hüsnü” namıyla meşhur bir kabadayı olan genç adam peşine düşen kiralık katiller yüzünden bir hayli ter dökecektir. 

Baykuş Krallığı Efsanesi – 22:45

 
Baykuş Krallığı Efsanesi filminin ana kahramanı Soren adında hevesli ve sevimli bir baykuştur! Soren, babasının kahramanlık hikayeleri ile büyümüştür. Ga’hoole Muhafızlarının bambaşka hikayeleri ona görkemli destanlar olarak anlatılagelmiştir. Her dinlediği Muhafız öyküsü onu kendinden geçirir ve hülyalara daldırır. Bu genç bir baykuşa göre, kahraman Ga’hoole Muhafızları tüm baykuş ırkını kötü kalpli Safkan Olanlardan kurtarmak için büyük bir dirayet gösteren, mitsel bir kanatlı savaşçılar ordusudur. Soren bir gün bu kahramanlardan biri olmanın hevesiyle doluyken, ağabeyi Kludd, kardeşinin bu hayalleri ile dalga geçer. Aslında Kludd, Soren’in hevesiyle alay etmekle, uçmak, avlanmak ve babasının Soren’e duyduğu sevgiyi çalmak için can attığını ispatlamaktadır. Ancak, Kludd’ın kıskançlığı korkunç sonuçlar doğurur: İki genç baykuş ağaç tepesindeki yuvalarından tam da Safkan Olanlar’ın pençelerinin dibine düşerler. Şimdi diğer cesur genç baykuşların yardımıyla yürekli bir kaçış gerçekleştirmek Soren’e kalmıştır. Genç baykuşlar efsanevi Muhafızların evi olan Büyük Ağacı bulmak için denizlerin üzerinden, sislerin içinden uçarlar. Muhafızlar, Safkan Olanları yenmek ve baykuş krallıklarını kurtarmak için Soren’in tek umududurlar.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular