Gökçek, Küçükkaya'yı canlı yayında fena terletti

Melih Gökçek, konuk olduğu programında, İsmail Küçükkaya'yı geçtiğimiz günlerde yaşanan yayın kesme olayından dolayı 'duman' etti.

GİRİŞ 05.05.2015 11:04 GÜNCELLEME 05.05.2015 16:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı programa konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsmail Küçükkaya'yı eleştirdi. Melih Gökçek, Rize'de vatandaşın hükümeti öven sözlerine dayanamayan ve yayını kesen İsmail Küçükkaya'ya bu davranışın nedenini sordu.

HALK SENİ DUMAN ETTİ

Gökçek, Küçükkaya'ya "Rize'ye gittin, halkla röportaj yaptın. Yaparken halk habire AK Parti'yi anlattı, seni duman etti. Neden yayını kestin" diyerek terleten bir soru sordu. O sırada ise İsmail Küçükkaya'nın surat ifadesi şekilden şekle girdi.

HEMEN KESTİN YAYINI

Küçükkaya, "Annem, kız kardeşin bana telefon açtı dedi. Melih Gökçek seninle dalga geçen tweetler atmış ne oldu dedi. Ben de anne Melih Gökçek sabahın o saatinde beni izlemez Aktroller var onlar söylemiştir dedim" dedi. Gökçek bunun üzerine "Senin programını baştan sona izledim. En son konuşan bayan seni perişan etti. Hemen tık kestin yayını işte bu taraflılık. Tarafsızım demeyeceksin" dedi.

Küçükkaya, herkesi konuşturduklarını belirterek; "6.45'te başladık 9.58'de bitirdik. Eleştirenleri de konuşturduk. Orada AK Parti'lisi de geldi CHP'lisi de MHP'lisi de..." dedi ve net bir yanıt veremedi. Konuyu hemen değiştirmek isteyen İsmail Küçükkaya'nın bu numarası ise işe yaramadı.

Sözlerine Türkiye'nin kalkınması ve istikrarı için AK Parti'nin iktidarda kalması gerektiğinin altını çizen Gökçek, “ Aksi takdirde koalisyon olması demek 70 sente muhtaç olmak demek” dedi.

İsmail Küçükkaya'nın yüzüne ‘taraflısın' diyen Gökçek, “Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapıyorsun. Artık tarafsız olun” diye çıkıştı. 

YORUMLAR 23
  • .ox tv ingilizlerin köpekliğini yapar 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana melih başkan. bu ingilizin çocuğuna cevabı yapıştır mışsın...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    akp yapıştırıyor zaten sizin gibi insanlara
    Cevapla
  • ne demezsiniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Zamanı mazide de Kılıçtaroğlunu terletmişti(!). Okadar ki Gökçek sayesinde ter atan Kılıçtaroğlu genelbaşkanlığa kadar yükseldi.
    Cevapla
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    helal baskan, bunlar hep tarafsisiz diye yalamn atar asil yandas medya bunlar, bi de fatih portakal var tam relzalet
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    peki bu trt ne oluyo
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin en kral tek siyasetçisi melih kraldır,adamın nefesini keser,tam karşı rakip oyunları ile karşılık veriyor onlar bundan anlıyor.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    o muhabire en iyi cevabı vermişsiniz başkanım ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü