Survivor'da Bozok, Hakan’a kafa attı

Survivor All Star da büyük finale sayılı günler kala akıl almaz bir olay yaşandı. Kendine hakim olamayan Bozok, Hakan’a kafa attı.

Survivor'da Bozok, Hakan’a kafa attı
Survivor'da Bozok, Hakan’a kafa attı
GİRİŞ 25.05.2015 07:24 GÜNCELLEME 25.05.2015 10:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Dokunulmazlık oyunu için mücadele eden iki takım arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Survivor All Star’ın ilk günlerinden itibaren oyunlarda birbirlerine karşı sert tavırlar sergileyen Hakan ve Bozok bu sefer birbirine girdi.

Dokunulmazlık oyunu esnasında Bozok, Dğukan’a yenildi. Bunun üzerine sinirlerine hakim olmayı başaramayan Bozok bağırarak Hakan’a kafa attı.

Yaşanan olay sonrası müdahale eden Acun Ilıcalı sert tepki verdi. Diğer yarışmacılar ikili arasına girerek olayların büyümesini engelledi.

Geçtiğimiz dönemler de Berna Sahra’ya vurduğu için elenmişti. Aynı olay Bozok tarafından tekrarlandığından diskalifiye olması beklenirken Acun'dan izleyenleri isyan ettiren bir karar çıktı.

Acun, Hakan'a kafa atan ve ekran başındaki izleyicilere kötü örnek olan Bozok'a 1 hafta yarışmalara katılmama cezası verdi.

Acun'un bu kararı Survivor izleyicilerine adeta saç baş yoldurttu. Konuyu sosyal medyaya taşıyan izleyiciler Bozok'un neden diskalifiye edilmediğini sorguladı.

YORUMLAR 18
  • ygQyg 8 yıl önce Şikayet Et
    adaletsi acun adam resmen bozok ve gönüllüleri ödüllendirdi. yazıkkkk
    Cevapla
  • ihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Milletin derdine bak
    Cevapla
  • sivas 8 yıl önce Şikayet Et
    izlemiyorum
    Cevapla
  • filiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayip ya bence bir gozluk takin bozokmu kafa atmis yoksa direkmi bozoka da carpan hakan direyede ayip ayip vicdan agzi olan konusuyor tv8silecekmis cokta tin zaten bakma nersinden baktisan?
    Cevapla
  • erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    acun reyting uğruna kendini bitiriyor bozok diskalifiye olana dek tv8 kanalını televizyonumdan siliyorum ve herkesi silmeye davet ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler