Nihat Hatipoğlu: Bu sorunun cevabı yok

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yaşlı kadının sorusu karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Nihat Hatipoğlu: Bu sorunun cevabı yok
Nihat Hatipoğlu: Bu sorunun cevabı yok
GİRİŞ 30.06.2015 02:54 GÜNCELLEME 30.06.2015 11:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV'de canlı yayınlanan iftar programında vatandaşların sorularını yanıtlayan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yaşlı bir teyzenin "Büyük oğlum 10 bayramdır beni ziyaret etmiyor. Üzülüyorum. Ben onun yanına gitsem günah olur mu?" sorusu üzerine duygulanarak "Bu sorunun cevabı yok" dedi.

YORUMLAR 17
  • ayd (ilgin) 8 yıl önce Şikayet Et
    ilginç rumuzlu kişi acaba Risalei nurlarda nasıl türlü türlü şirkleri barındırıyormuş bir örnek verebilirmisin yazdığına göre risaleleri iyi okumuş tedkik etmiş kuran ve sünneti de iyi bilen birisi olmalısınki şirk ifadelere rastlamışsın bir kaç tane örnek vererek bizi aydınlatabilirmisin cevap bekliyorum
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu sorunun cevabı yok. Ana yüreği işte. Özlemiştir mutlaka. Ben gideyim diyor. İşte sözün bittiği yer burasıdır. Sebebini bilmiyoruz ancak, evlat da şunu bilmelidir ki, bir gün herkes yaşlanacak. Eğer evlat haksız ise aynısını kendi evladından görecek. Bu kesin. Bazı cezalar ahirete kalmıyor. Ana ve Baba'ya isyan da ahirete kalmıyor ve hayatta iken karşılığını mutlaka görüyor insan.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Risale-i Nur'lar şirki tepetaklak yere sermiştir. Ben de okuyorum. Kur'an ve Sünnet anlatılır. Bunlar koministlerin üflemesidir. Bazı kardeşlerimizde buna sımsıkı sarılır ve Nur'lara saldırır. Belli ki bu kardeşlerimiz okumamışlar. Okusunlar ondan sonra fikirlerini söylesinler. Okumadan olmaz.
    Cevapla
  • gönüllü 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey "şirk" rumuzlu kişi! İşiniz gücünüz Risale-i Nurla uğraşmak. Başka işiniz yok mu? Siz Kur'an'ı sünneti bildiğinizi söylüyorsunuz da Risale-i Nur'da anlatılanların Kur'an'a sünnete uyup uymadığına niçin bakmıyorsunuz? Değer ölçünüz bu mu? Biraz insaflı olun!
    Cevapla
  • bana hiç ilginç gelmedi 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözüm 'ilginç' adlı kişiye değil , çünkü bu tip adamların aklı kiralık. . Sözüm diğer okuyanlar. . Risale i Nur da değil şirk olması şirkin en temel mantık yapısını kur an dan ve sünnetten deliller ispatliyor.
    Cevapla
  • ayd 8 yıl önce Şikayet Et
    yani ne demek istedin anlayamadım risalei nurda şirkin en temel mantık yapısını kurandan ve sünnetten ispatlıyor derken şirki temelden mi sarsıyor demek istiyorsun yoksa şirkin temel mantığını içinde barındırıyor mu diyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?