Ekranda bu da oldu: Sapına kadar erkeğim!

Beyaz Tv'de yayınlanan Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında Mehmet Şimşek ile modacı Ferit Akgül birbirine girdi.

GİRİŞ 14.08.2015 16:35 GÜNCELLEME 14.08.2015 16:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beyaz Tv 'de yayınlanan, Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında ‘Doğal güzellik mi? yoksa estetik güzellik mi?’ tartışılıyordu. Bazı konuklar doğal güzelliği bazı konuklarsa estetik yaptırmayı savunuyordu. Tartışmalar sürerken doğal güzelliği savunan Mehmet Şimşek ile modacı Ferit Akgül birbirine girdi.

Mehmet Şimşek'in sert eleştirilerine dayanamayan Ferit Akgül sinirlerini yatıştırmak için stüdyodan çıkarıldı. Ancak sinirlerine hâkim olamayan Akgül, kendisine hakaret edildiğini söyleyerek tekrar stüdyoya girdi. Ardından da Mehmet Şimşek'in üzerine yürüdü. Öfkeli modacıya program ekibi son anda müdahale etti.

YORUMLAR 6
  • A.Ayd 8 yıl önce Şikayet Et
    Modaci olanlarin pisikolojik tedavi görmelerini öneriyorum. Erkelere benzemeye calisan kadinlara ve kadinlara benzemeye calisan ekeklere Allah'in laneti vacip olur.
    Cevapla
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Hic kimse kusura bakmasin ama bence Mehmet Simsek bey sonuna kadar hakli. Gidin bakin modacilarin büyük cogunlugu kadinsi bir tarzda konusur dahada acik yazmak istemiyorum. Akla su soru gelir Modaci olmak icin böyle olmakmi gerek yoksa böyle olanlardanmi ancak modaci olabiliyor. Sanki bir tarz yaratilmaya calisiliyor. Avrupaya özenmek baska birseydir onlarin huylarini kapmak daha baska birseydir.
    Cevapla
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Insanların ses tonundan mesleklerinden niyet okuyuculugu yapmakta ne oluyor. Bunca şeyi söyleyerek erkek olduğunu mu zannediyor acaba. Birde ne dedim ki diyor cildirmamak elde değil. Kendisinde görmez belki ama çocuklarında bu ses tonu çıkarsa (kendi tabiriyle) bize de bir ohhhh çekmek düşer. Insanların tercihleri kendisini ilgilendirir. Saçma sapan yorumlarda yazılmaz umarım. Yavuzz kardeşin yaptığı gibi...
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    turkiyenin haline bak bunlara bak
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    bu program tamamen kavga programıdır.herkes birbirine girdiriliyor.acayip bi kavga programı kaldırılmalı.ben sinirleniyorum.izlerken yayından kalkmalı.
    Cevapla
  • yavuzz 8 yıl önce Şikayet Et
    anadoluluymus :D anadoluya hakarettir bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız