Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı (13 Mayıs): Sensiz Olmaz 29. bölüm Kanal 7 izle

Sensiz Olmaz 30. bölümüyle ekranlara gelecek. Kanal 7 ekranlarının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz'da bugün Rudro, Paro'yu ikna edebilmek için canını tehlikeye atıyor. Sensiz Olmaz 30.bölümde neler yaşanacak? Hafta içi hergün ekranlara gelen Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber7.com'da..

GİRİŞ 13.05.2016 10:36 GÜNCELLEME 13.05.2016 10:36

KANAL 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Sensiz Olmaz bugün 30. bölümüyle ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz 30.bölümde Rudra, Paro'yu ikna edebilmek için canını tehlikeye atarak tren raylarına atlar. Parvati tren raylarına atlayan Rudra'yı terk etmekten vazgeçecektir. Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz 30. bölümü ile bugün izleyicisiyle buluşacak. Sevilen dizinin başrollerinde Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia yer alıyor. Romantik ve dram türünde olan dizinin yönetmeliği Sidharth Sengupta gerçekleştiriyor. 2013 yapımı dizinin Türkçe dublajlı versiyonu Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Sensiz Olmaz (Rang Rasiya) 30. bölümüyle Kanal7 ekranlarında 13 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek. Peki Sensiz Olmaz 30.bölümde neler yaşanacak? 

SENSİZ OLMAZ 30. BÖLÜM ÖZETİ

Rudra, kendini terk etmek isteyen Paro’nun bu kararı karşısında şoka uğrayarak Paro'yu kararından geri döndürmek için elinden geleni yapıyor. Mala'yı kurguladığı plan ile Kral'dan kaçıran Laila ile Mala son derece zorlu bir yolculuk yapmaya hazırlanıyor. Paro'yu ayrılık kararından vazgeçiremeyen Rudra çılgın bir yola başvurur. Tren raylarına çıkarak intihar etmek ister. Parvati Rudra'nın bu hareketinden sonra gitmekten ve Rudra'yı bırakmaktan vazgeçer. Rudra Paro'yu artık sevmeye başlamıştır. Rudra, Parvati'ye bulunacağı itiraf için onu BSD merkezine götürüyor. Fakat burada yanına gelen bir kişi Rudra'nın hayatını adeta mahveder.

Sensiz Olmaz 30.bölüm yayınlanır yayınlanmaz yeni bölümü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 30.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ NE ZAMAN?

Tarih: Hafta içi her gün

Bölüm: 30

Saat: 16:00

Yayın: Kanal 7

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sensiz Olmaz (Rang Rasiya) yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekranlarınıza geliyor. 11 Mayıs Çarşamba günü 28. bölümü yayınlanan dizinin 29. yeni bölümü 12 Mayıs Perşembe günü ekranlara gelecek.

SENSİZ OLMAZ 29. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Laila, Rudra’nın annesinin Kral ile arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir. Kral, Laila’dan Rudra ile annesi karşılığında bir pazarlık yapmasını ister. Laila’nın ise bambaşka bir planı vardır. Paro istemeyerek de olsa Rudra zehirlendiğinde ettiği duanın gereğini yerine getirmek ister. O, duasında Rudra tamamen iyileştiğinde evi terk edeceğine söz vermiştir. Dilsheer, Rudra’nın tedavisi için Mumbai’de ünlü bir doktor ile görüşür. Diğer yandan Mohini oğlu Sumer’i Dilsheer’e karşı kışkırtmaktadır. Bakalım Paro dua ederken verdiği sözü yerine getirecek mi? Rudra’yı geri dönüş yolculuğunda hangi sürpriz bekliyor? 

SENSİZ OLMAZ 29. BÖLÜM İZLE

DİZİNİN KONUSU NE?

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.
Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir.

Güzelliği ile etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Paro ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Ancak Paro tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.

SENSİZ OLMAZ 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rudra, Laila’yı Amaan’ın gözetimi altında BSD Karargâhına yerleştirir. Paro ve Rudra’dan intikam almaya yemin eden Laila ise bir fırsatını bularak oradan kaçmayı başarır ve konağa geri dönmek için Sumer’in yanına giderek ona evlenme teklif eder. Ancak Sumer bu teklife olumlu bakmaz ve Laila’yı oradan kovar. Bu sırada Rudra ve Paro birlikte alışveriş yapmaktadır. İkiliyi fark eden Laila, onları takip etmeye başlar. Diğer yandan Mohini ise Dilsheer’i oğlu Samrat’ın hayatına müdahale etmekle suçlayınca konakta yeni bir kavganın fitili ateşlenmiş olur. Laila pazardaki takibine devam ederken hiç beklemediği kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Kral Thakur’un adamlarından biri Laila’yı kaçırarak onu sorgulaması için Kral’ın yanına götürür. Laila’nın BSD Karargâhından kaçtığını öğrenen Rudra, onun kendisine yakın olabilmek için başından beri yalan söylediğini anlar. Kral’ın BSD Subaylarından saklandığı evde Mala’yı gören Laila, onun Rudra’nın annesi olduğunu öğrenebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ KÜNYE

Yönetmen: Sidharth Sengupta

Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma, Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia

Yapım Yılı: 2013

Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah

Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Rangrasiya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak