Asla Vazgeçmem 55.bölüm fragmanı Show TV'den izle

16 Haziran perşembe günü seyirci ile buluşacak Asla Vazgeçmem 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 55.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar

Asla Vazgeçmem 55.bölüm fragmanı Show TV'den izle
Asla Vazgeçmem 55.bölüm fragmanı Show TV'den izle
GİRİŞ 14.06.2016 15:40 GÜNCELLEME 14.06.2016 15:42

Show TV'nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Asla Vazgeçmem 55.bölüm fragmanı yayınlandı. 16 Haziran perşembe günü ekranlara gelecek Asla Vazgeçmem 55.bölümünden neler olacak? 

ASLA VAZGEÇMEM 55.BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

“Asla Vazgeçmem”in 54. Bölümünde; Fikret’in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert’in doğumgününe katılan Nur tüm şimşekleri üzerine çeker. Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir. Nur, İclal’in oyununa geldiğinden emindir ve bunu ispat etmek için Fatih’den yardım ister. Yağmur’la Emin arasındaki ilişkiyi öğrenen Yaren, Yağmur’u acıtmak için Emin’le yakınlaşır. Bu Emin’in yıllardır hayalini kurduğu şeyse de Emin kendini çok arada kalmış hisseder. Nazan ile giriştikleri ağız dalaşı sonrası fenalaşan Elmas’ın bebeği risk altındadır. Doktorunun tavsiyesine uyan Elmas’ın sürekli odasında dinlenmesi, meydanı Nazan’a bırakacak, Nazan  Cahit ile daha da yakınlaşacakdır. Fatih sonunda Fikret’in mesaj oyununu çözer ama bunu açıklaması çok da kolay olmayacaktır.

ASLA VAZGEÇMEM OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman: Yiğit 
Amine Gülşe: Nur 
Şafak Pekdemir: İclal 
Ayşegül Günay: Aygül 
Tugay Mercan: Cahit 
Yonca Cevher: Nazan 
Hülya gülşen: Irmak
Ümit Yesin: Tayyar 
Tuğçe Kumral: Elmas 
Gözde Mutluer: Yağmur 
Taner Rumeli: Fatih

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi