Survivor 98.bölümde Nagihan neden yok? Nagihan'ın sağlık durumu?

Survivor 97.bölümünde feci bir şekilde sakatlanan Nagihan Survivor 98.bölümünde yer almadı? Peki Nagihan Survivor'dan çıkıyor mu? Nagihan'ın son sağlık durumu nasıl

Survivor 98.bölümde Nagihan neden yok? Nagihan'ın sağlık durumu?
Survivor 98.bölümde Nagihan neden yok? Nagihan'ın sağlık durumu?
GİRİŞ 16.06.2016 12:58 GÜNCELLEME 16.06.2016 13:00

Survivor'ın yarışmasının en kilit isimlerinden biri olan Nagihan Survivor 98.bölüm ödül oyununda yer almaması acaba Survivor'dan çıkıyor mu sorularını akıllar getirdi. Nagihan'nın sakatlığı ciddi mi? Nagihan Survivor'dan çıkıyor mu? Merak edilen soruların cevaplar haber7.com'da

DOKTORLAR SON KARARI VERECEK

'Bacağım gitti' diyerek ağlayan Nagihan Karadere'ye doktor müdahalesi ile alandan çıkarıldı. Nagihan Karadere geçirdiği sakatlık sebebiyle oyunun devamında yer almadı.

NAGİHAN SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE YOK

Nagihan Karadere'nin durumu merak konusu. Olaydan sonra bir açıklama gelmemiş olması da durumun ciddiyetini gösteriyor. Nagihan Karadere için Kıbrıs finali arefesinde bütün herşey bitmiş olabilir. Nagihan Survivor'ın yayınlanan yeni bölümünde de yer almadı. 

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NAGİHAN KARADERE'YE NE OLDU?

Nagihan Karadere uzun süre çığlıkları ile adayı inletti. Doktor hemen koşup gelirken onun acısı öyle büyüktü ki hali izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

ATAKAN VE NAGİHAN ARASINDA KAVGA

Ödül oyunu sırasında Nagihan ve Atakan arasında büyük tartışma yaşandı. Gerginliğin tırmanması üzerine Nagihan Atakan’a, “Defol git” dedi.

Nagihan Karadere KİMDİR?

1984 yılında Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde doğmuştur. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere; atletizm dalında Türkiye’yi temsil eden milli atletlerdendir. Ünlü bir koşucu olan atlet; 13-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir. Ayrıca 4x400 bayrak yarışını kazanarak gümüş madalya ve 4x100 bayrak yarışını da kazanmasıyla bronz madalya almıştır.

2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları olarak düzenlenen Çin’in Shenzhen kentinde4x400 bayrak yarışmasını kazanarak gümüş madalya kazanan Nagihan Karadere; aynı yarışmada 400 metre engelli koşu da bronz madalya kazanmıştır. Türk Milli takımında yer alan Karadere; bu sayede ülkesine iki madalya getirmiş oldu.

2012 Yaz olimpiyatları 400 metre engelli koşu yarışı elemelerinde hatalı çıkış yapması sonucu yarışma dışı bırakılan Nagihan Karadere; Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. Seride yarışmak üzere yerini alan 4 numaralı kulvarda olan Nagihan Karadere; çıkış tabanca sesini duymayarak koşuya erken başlaması sonucu yarış dışına atılması sonucunda hocaları ve Türk halkından özür dilemiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!