No: 309 4.bölüm (son bölümü) izle | Fox TV

22 Haziran çarşamba akşamı ekranlara gelen Fox TV No: 309 4.bölümünde neler yaşandı? İşte No: 309 4.bölüm özeti ve fragmanı

No: 309 4.bölüm (son bölümü) izle | Fox TV
No: 309 4.bölüm (son bölümü) izle | Fox TV
GİRİŞ 25.06.2016 10:30 GÜNCELLEME 25.06.2016 10:31

Ekranların sevilen dizisi No: 309 4.bölüm yine seyirciyi ekrana kilitledi. Peki No: 309 4.bölümünde neler yaşandı? Yaz sezonunda ekranlara gelen No: 309 4.bölüm özeti ve fragmanı haber7.com'da

No: 309 4.bölüm özeti izle

No: 309 5.bölüm fragmanı

Sözleşme sonrasında aniden gelen gazeteciler Onur’un Lale’den yine şüphelenmesine ve aralarının iyice açılmasına sebep olur. Tüm gazete manşetleri ikiliden bahsetmeye başlar. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik olayının bir an önce gerçekleşmesi için İsmet’i devreye sokarlar. İsmet Songül’ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarına başlar..

Lale'nin fenalaşmasından sonra ailesi onu hemen hastaneye kaldırdı. Lale'nin fenalaşmasından sonra ailesi onun için endişe etmeye başladı. Onur ve Lale'nin aileleri soluğu hastane aldılar. İsmet, Lale'nin Onur ile evlenmek istemediğini öğrenince işin boyutu değişmeye başladı.

NO 309 OYUNCULARI

Oyuncular: Demet Özdemir (Lale Yenilmez), Furkan Palalı (Onur Sarıhan), Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Suat Sungur (Fikret), Beyti Engin (Şadi), Pelin Uluksar (Nergis) ve Sevinç Erbulak (Betül)

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE
 
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. 
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı