Hesapta Aşk filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri

Star TV ekranlarında yayınlanan Hesapta Aşk filminin oyuncuları kimdir? İşte Hesapta Aşk filmi oyuncularının biyografileri ve özgeçmişleri

Hesapta Aşk filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri
Hesapta Aşk filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri
GİRİŞ 26.08.2016 21:57 GÜNCELLEME 26.08.2016 21:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

26 Ağustos cuma günü itibariyle Star TV ekranlarında yayınlanan Hesapta Aşk filminin oyuncuları kimdir? Gişede en çok izlenen filmlerin arasına giren ve TV'de ilk kez yayınlanan Hesapta Aşk filminin oyuncu biyografileri haberimizde. Peki Hesapta Aşk filminde oynayan Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan, Kutay Kalabalık, Özlem Çakar, Bennu Gerede, Burhan Ocal kimdir?

HESAPTA AŞK FİLMİNİN OYUNCULARI

Meriç Aral kimdir?

1990 yılında İstanbul'da doğan Meriç Aral, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 2012 yılında Sultan dizisinde çekimlere davet edilince Craft Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim almaya başlamıştır. Medcezir dizisinde canlandırdığı Hale karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Güzel oyuncu sinema filmi ve dizilerde rol almaktadır.

Derya Şensoy kimdir?

Derya Şensoy, 7 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Neriman Derya Şensoy’dur. Babası tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy ve annesi de tiyatrocu Derya Baykal’dır. 2004 yılında annesi ile babası boşanmıştır. Müjgan Ferhan Şensoy (d.1989) adında bir ablası vardır. İstanbul’da Amerikan Lisesi’nden mezun oldu. Sonra da illüstrasyon ve tasarım eğitimi almak için New York’a gitti. ABD’de Parsons The New School for Design okulunda eğitimini gördü. İngiltere’de takı üzerine çalışmalar da yaptı.

Fırat Altunmeşe kimdir?

1990 yılında İstanbul'da doğan Fırat Altunmeşe, Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Türkücü İzzet Altunmeşe'nin oğludur. Vicdan dizisi ile televizyon dünyasına adım atmıştır.

Burak Tozkoparan kimdir?

1993 yılında İstanbul doğdu. Olcayto Ahmet Tüysüz’ün grubu Pervane’de grubun davulcusu olarak görev yaptığı bilinmektedir. Kısa zaman önce düzenlenmiş olan Vodafone liseler arası müzik yarışmasında en iyi enstrüman çalan kişi ödülünü aldı. Paramparça dizisiyle oyunculuğa ilk adımını attı.

YORUMLAR 3
  • cariye 5 yıl önce Şikayet Et
    Fırat altunmeşe kim peki?
    Cevapla
  • curania 5 yıl önce Şikayet Et
    Murat tozkoparan kimsin
    Cevapla
  • rana 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak tozkoparan kimdir?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor