Hayat Şarkısı 2.sezon oyuncu kadrosu ve biyografileri

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni sezon oyuncu kadrosu belli oldu. İlk sezonuyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Hayat Şarkısı 2.sezonu yine çok konuşulacak

Hayat Şarkısı 2.sezon oyuncu kadrosu ve biyografileri
Hayat Şarkısı 2.sezon oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 20.09.2016 14:51 GÜNCELLEME 20.09.2016 15:04

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı oyuncuları kimdir? Güçlü bir senaryo ve oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Hayat Şarkısı dizisinin yeni sezona bomba gibi başlaması bekleniyor. Peki Kanda D Hayat Şarkısı dizisi oyuncuları Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkay, Seray Gözler, Ahmet Mümtaz Taylan kimdir? İşte Hayat Şarkısı dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri

Burcu Biricik kimdir?

1989 yılında Antalya'da doğan Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunudur. Ayrıca Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyunculuk Eğitimi almış ve stajyer kadrosuna girmiştir. Birçok tiyatro oyununda performans sergiledikten sonra güzel oyuncu Maçolar dizisi ile ilk kez ekran karşısına geçmiştir. Çeşitli reklam filmleri ve dizilerde yer almıştır.

Birkan Sokullu kimdir?

1985 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı mezunudur. 10 senelik profesyonel basketbol oyunculuğu geçmişi olan Birkan Sokullu aynı zamanda 2003 senesinde katıldığı Best Model Of Turkey 3.lük derecesininde sahibidir. 13 Temmuz 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile evlenen Birkan Sokullu bu evliliğini Ağustos 2015’te sonlandırmıştır. Yeni sezonda Atv ekranında yayınlanacak olan Beyaz Gece dizisi oyuncuları kadrosunda yer alması beklenen Birkan Sokullu Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisi oyuncu kadrosundada yer almakta ve dizide Kerim karakterini canlandırmaktadır.

Tayanç Ayaydın kimdir?

Tayanç Ayaydın Özel Doğa koleji mezunudur. Liseyi Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesi daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü tamamlamıştır. 2011 yılında oyuncu Bulut Köpük ile bir evlilik gerçekleştirmiş ancak aynı sene boşanmışlardır. Aliye dizisinde Doktor Kahraman karakterini canlandıran Tayanç Ayaydın bu dizi ile tanınmaya başlamıştır. Bir çok sinema filmi ve dizide rol alan yakışıklı oyuncu 1979 yılında İstanbul’lu bir ailenin evladı olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tayanç Ayaydın yeni dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Hüseyin karakterini canlandırmaktadır.

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

1965 yılında Ankara'da doğan Ahmet Mümtaz Taylan, Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği'nin kurucu üyesidir. Televizyonda Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı karakter ile daha çok tanındı. Birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide yer aldı.

Seray Gözler kimdir ?

Seray Gözler Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerinde özellikle Süper Baba dizisinde Şule, Yabancı Damat dizisinde Hayriye ve Zoraki Koca dizisinde Sevim abla karakterleri ile büyük çıkış yakalamıştır. Evli ve Ege isminde bir oğlu vardır. Seray Gözler Adana doğumludur. Yeni dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisinde Süheyla karakterini canlandıracaktır.

Ecem Özkaya kimdir ?

Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümü mezunu Ecem Özkaya Elveda Rumeli adlı dizide Küçük Zarife karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2007 yılında Kartallar Yüksek Uçar, 2008 yılında Havalimanı – İyi Uçuşlar, 2010 Cümbür Cemaat Aile, 2011 yılında İffet dizilerinde ve 2009 senesinde Sizi Seviyorum adlı sinema filminde oynamıştır. Ecem Özkaya son olarak ise Zengin Kız Fakir Oğlan isimli dizide Biricik karakteri ile kamera karşısında yer almıştır. Ecem Özkaya İstanbul doğumludur. 2010 yılında ekran severlerin Muro lakabı ile tanıdığı Mustafa Üstündağ ile evlenmiştir. Ecem Özkaya yeni dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Melek karakterini canlandırmaktadır.