Mahmut Tuncer Şehit Ömer Halisdemir'i ziyaret etti

15 Temmuz gecesinin sembol isimleri arasında yer alan Astsubay Kıdemli Başçavuş Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini Mahmut Tuncer ziyaret etti

GİRİŞ 26.09.2016 13:16 GÜNCELLEME 26.09.2016 15:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen ismi Mahmut Tuncer, Mahmut Tuncer Show ile yeni yayın döneminde Pazar akşamlarına renk ve eğlence katmaya devam ediyor. Sevenleri kavuşturan, küsleri barıştıran Mahmut Tuncer Show’un ilk konukları Nevşehir’den başvuran Ali Osman ve Rabia çifti oldu.  Birbirini çok sevdiğini söyleyen bu çiftin ailelerini çocuklarının evliliğe ikna etmek isteyen Mahmut Tuncer, çiftin programa yaptığı başvurunun ardından Mahmut Tuncer Show ekibi ile birlikte Nevşehir’e gitti. Burada Ali Osman’ın ailesi ile görüşen Tuncer Rabia’nın annesinin Niğde’ye taşındığını öğrenince kendisi ile görüşmek için Nevşehir’den Niğde’ye geçti. Tuncer, Niğde yolculuğu esnasında 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğu kahramanlıkla darbecilerin planını bozan ve gecenin seyrini değiştiren  Astsubay Kıdemli Başçavuş Şehit Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesinde bulunan kabrini de ziyaret etti.

Şehit Ömer Halisdemir’in kabri başında dualar eden Mahmut Tuncer, Halisdemir’in abisi ile de görüştü. Şehit Halisdemir’in abisi, Tuncer’e kardeşinin en sevdiği 3 sanatçıdan biri olduğunu söyledi. Tuncer o anlarda yaşadığı duygu dolu anları programında ekranlara taşıdı. Tuncer ayrıca günde ortalama 500 kişinin bu kabri ziyarete geldiğini de söyledi.

Çiftlerin evlilik hayalini gerçekleştiren ‘Mahmut Tuncer Show her Pazar 22.45’te Kanal 7 ekranlarında…

 

YORUMLAR 3
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Allâh Rahmet eylesin ==>> Astsubay Kıdemli Başçavuş Şehit Ömer Halisdemir <<== i love you
    Cevapla
  • Karaalioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan, bu işi şova çevirenleri Allah bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • sieR 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka arkadaşım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'