'Arka Sokaklar'da bir komiser FETÖ'cü çıktı!

Televizyon ekranlarının efsane dizisi "Arka Sokaklar" son bölümüyle izleyenleri şaşırttı. FETÖ göndermesi ile dikkat çeken dizinin "Hakan Komiser" karakteri FETÖ'cü çıktı. İşte Arka Sokaklar dizisinin nefes kesen o sahnesi

'Arka Sokaklar'da bir komiser FETÖ'cü çıktı!
'Arka Sokaklar'da bir komiser FETÖ'cü çıktı!
GİRİŞ 03.10.2016 12:10 GÜNCELLEME 03.10.2016 12:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar'ın son bölümündeki FETÖ göndermesi dikkati çekti.

Yönetmen Orhan Oğuz, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası yaptığı açıklamada, "FETÖ operasyonunu diziye taşıyacağız. 'Rıza Baba'nın ekibinden bir kişi eksilecek" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrası dizinin hayranları o ismin kim olabileceğini tartışmaya başladılar. Bu soru geçtiğimiz gün yanıt buldu.

30 Eylül Cuma günü yayınlanan 410'uncu bölümde, 'Rıza Baba'nın ekibinde yer alan 'Hakan Komiser', örgüte hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. İzleyenleri adete ekrana kilitleyen o sahne günün en çok konuşulanları arasına girdi.

İŞTE O SAHNE

'YÖRÜK BEY' İFADESİ RAHATSIZ ETTİ

Öte yandan dizide FETÖ anlatılırken "Yörük Albay" ifadesinin kullanılması Yörük ve Türkmenleri rahatsız etti. Konuyla ilgili Isparta Yörük Türkmenleri Derneği yazılı açıklama yaparak özür dilenmesini istedi.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 2
  • Baba Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler para verseler böyle yapamazlardı. Resmen fetöcüleri mağdur mazlum yapmışlar. Kanal D ve Aydın Doğan da OHALden nasibini almalı bence
    Cevapla
  • tprk 7 yıl önce Şikayet Et
    resmen fetö'yü mağdur göstermiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BM'de konuşan Haluk Levent'ten Netanyahu'ya Gazze tepkisi
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!