Deli Divane 77.bölüm fragmanı | Heyecanlandıran düğün

Ekranların sevilen dizisi Deli Divane 77.bölüm fragmanı nefes kesti. Yeni bölümde Ranvir ve Ragini'n görkemli düğününü seyirciyle buluşturacak Deli Divane 77.bölüm çok şaşırtacak. 11 Ekim salı günü yeni bölümünün yayınlanacağı Deli Divane 77.bölümü özeti ve tanıtımı haberimizde.

Deli Divane 77.bölüm fragmanı | Heyecanlandıran düğün
Deli Divane 77.bölüm fragmanı | Heyecanlandıran düğün
GİRİŞ 11.10.2016 11:22 GÜNCELLEME 11.10.2016 11:22

DELİ DİVANE 77.BÖLÜM 

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; sonunda beklenen gün gelir Ranvir ve Ragini’nin görkemli düğünü gerçekleşir. Vasundhara engelini aşan Ranvir’in, mutluluktan gözü hiç bir şey görmez. 

RANVİR VE RAGİNİ GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENİR

Çocuklarının mutluluğu için inadını kıran Vasundhara, Ranvir’in düğünü için çok güzel bir tören hazırlatır. Ragini ve Ranvir geçirdikleri zor günleri geride bırakırlar. Ranvir ve Ragini hayallerinden çok daha güzel bir düğünle hayatlarını birleştirir. Ranvir ve Ragini’ye yapılan düğün ritüellerini kıskanan Alekh, kendi düğünlerinin neden bu kadar güzel olmadığını sorar. Herkesi değişimi ile şaşırtan Alekh, eskisinden çok farklıdır. Kızlarının evlenmesine alışamayan Kaşalya ve Praka, Ragini’nin odasında özlem gidermeye çalışırlar. Sadhana ve Ragini’nin iyi anlaşmasını çekemeyen Naween evin huzurunu bozacak yeni bir plan peşindedir.

Deli Divane 77.bölüm fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma