Bir Garip Aşk 2.bölüm özeti | Arnav ile Jeep arasında tartışma

Bir Garip Aşk 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Khushi ve Arnav yeniden karşılaşacaklar mı? Shyam, Khushi’ye ne tür bir iş bulacak? İşte Kanal 7 Bir Garip Aşk 2.bölüm fragmanı ve özeti

Bir Garip Aşk 2.bölüm özeti | Arnav ile Jeep arasında tartışma
Bir Garip Aşk 2.bölüm özeti | Arnav ile Jeep arasında tartışma
GİRİŞ 23.11.2016 08:38 GÜNCELLEME 23.11.2016 08:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Bir Garip Aşk 2.bölüm fragmanı nefes kesti. 22 Kasım salı günü ekranlara gelecek olan Bir Garip Aşk 2.bölüm fragmanı izleyiciyi çok şaşırttı. Her bölümüyle seyirciyi kendine hayran bırakan Bir Garip Aşk 2.bölümünden neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve detayları

BİR GARİP AŞK 2.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Khuhsi’yi televizyonda görenler onu ailesinin adını lekelemek ile suçlarlar. Sokakta annesi ile giderken peşlerine takılan bir grup serseri Khushi’ye laf atarken ortaya çıkan Shyam, onlara engel olur.

Khushi, Payal ile birlikte görüntüleri medyaya servis eden muhabirin peşine düşer. Ancak yaşanan bir aksilik sonucu kullandığı motor Arnav’ın Jeep’ine çarpınca ikili arasında bir tartışma yaşanır.

bir-garip-aşk-2-bölüm-özeti

Arnav, Khushi’den arabasını uğrattığı zararı ödemesini ister. İşsiz olan Khushi’nin güvenebileceği tek kişi ise Shyam’dır. Diktiği sarileri zengin ailelere satmak için kapı kapı gezen Khushi’nin son durağı Arnav’ın evi olacaktır.

Khushi ve Arnav yeniden karşılaşacaklar mı? Shyam, Khushi’ye ne tür bir iş bulacak?

BİR GARİP AŞK 2.BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 2.BÖLÜM NE ZAMAN?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’de Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk 1.bölüm özeti - Tıkla

Ablası Payal’in düğün hazırlıklarına yardım eden Khushi, damat ve ailesi ile gizlice görüşmek için otele gider. Hindistan’ın en ünlü moda tasarımcısı Arnav Singh Raizada o gece otelde büyük bir defile düzenlemektedir. Khushi yaptığı bir hata sonucu kendini bir anda defilenin ortasında bulur.

bir-garip-aşk-1-bölüm-özeti

Defile bir anda karışır ve Arnav her şeyi berbat eden Khushi’ye kızar. Yaşanan aksilikler Payal’in düğününün iptal olmasına sebep olmuştur. Arnav’dan nefret eden Khushi ilerleyen günlerde onunla bir kez daha karşılaşacaktır. Khushi ve Arnav arasında neler olacak?

YORUMLAR 1
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Aksamlari cok gec basliyo bakamiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?