Diriliş Ertuğrul'da Sedef Şahin ve Cenk Kangöz diziden ayrıldı

Ekranların sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' 69.bölümünde 'Maria' rolüyle Sedef Şahin, 'Philip' rolüyle Cenk Kangöz senaryo gereği ölerek diziye veda etti

Diriliş Ertuğrul'da Sedef Şahin ve Cenk Kangöz diziden ayrıldı
Diriliş Ertuğrul'da Sedef Şahin ve Cenk Kangöz diziden ayrıldı
GİRİŞ 16.12.2016 09:44 GÜNCELLEME 19.12.2016 08:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen bölümünde yine heyecan doruktaydı.

Yeni sezonda birçok ismin dahil olduğu dizide dün akşam iki ayrılık yaşandı.

TURGUT, MARİA VE PHILIP'İ ÖLDÜRDÜ

 'Tapınakçı Simon'un kız kardeşi 'Maria' ve 'Philip' karakterleri, Turgut Alp tarafından öldürüldü. TRT 1'de çarşamba akşamları yayınlanan dizide 'Maria' rolünü Sedef Şahin, 'Philip' rolünü ise Cenk Kangöz oynamıştı.

sedef-şahin-kimdir.jpg

Sedef Şahin kimdir?

14 Mayıs 1992 yılında dünyaya gelen Sedef Şahin doğma büyüme İstanbulludur

Oyuncuk eğitimini Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro bölümünde alan Sedef Şahin, çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol almıştır

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Maria karakterini oynayan Şahin oyunculuk performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Sedef Şahin'in yer aldığı projeler

2004 yılında Avrupa Yakası dizisinde oynamıştır    
2005 yılında Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakterini oynamıştır
2007 yılında  Sevgili Dünürüm dizisinde oynamıştır    
2011 yılında  Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu karakterini oynamıştır
2012 yılında  Emir'in Yolu dizisinde Cansu karakterini oynamıştır
2015 yılında  Acil Aşk Aranıyor dizisinde İpek karakterini oynamıştır
2016 yılında  Diriliş Ertuğrul dizisinde Maria karakterini oynamıştır

cengiz-kangöz-56465

Cenk Kangöz kimdir?

Cenk Kangöz, 1974 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Akademi 35 Buçuk Kamera Önü Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi alarak tamamlamıştır. 2009 yılında Kolpaçino sinema filminde rol alarak kariyerine adım atmıştır. İlk dizisi olan Fatmagülü'ün Suçu Ne? dizisinde rol aldıktan sonra Kurtlar Vadisi Pusu, Medcezir ve Kördüğüm dizilerinde rol almıştır.

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil olmuş ve Philip karakterini oynamıştır.

YORUMLAR 6
  • wellness 7 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul' u en başından beri izleyenlerdenim. Gelmiş geçmiş tüm Türk dizileri içerisinde 10 numara olan bir dizi. Soylarında ezelinden beri vatan hainliği olanlar tabii ki beğenmeyeceklerdir. Bu normaldir. Bu dizi tarihi anlattığı için, tabii ki tarihi yaşam koşulları içerisinde sergilenecektir. Bu arada sanırım bazıları Ertuğrul Gazi' nin ölümden dönüş senaryosunu da safsata olarak yorumlayabilirler. Ancak bu görüş biçimi son derece ateistçe bir düşünce olduğunu da belirteyim. Çünkü İslam tarihinde bu tür mucizeler Yüce Rab' bimin izniyle çok cereyan etmiştir.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    BOZKURT DESTANINI Her Türk'ün Mutlaka okuması gerekir.İnanın Ertuğrul'daki Kalbinizin yerinden çıkmasını O Destan'da da Yaşayacaksınız.Biri bu Destanı Mutlaka Dizi Yapmalıdır.
    Cevapla
  • t.c 7 yıl önce Şikayet Et
    bu zamana kadar hangi dizide bi ezan sesi bi namaz goruntusu bi dua vardi. bi muhtesem yuzyil cektiler anca gosteris ve cinsellikti.insallah hep devam eder bu dizi.
    Cevapla
  • putkıran 7 yıl önce Şikayet Et
    bayadir izlemiyodum yine trgutalp haclilara esir düsmüs.ayni seyi tekrarlamislaar.ztn mogollar bölümleri karamuta gecmisti tekrarlayan sahnelerle.game of thrones ve vikings izlerseniz bu diziyi yazanlarinda izledigini farkedebilirsiniz.
    Cevapla
  • Oki 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyse gel bunu izle o saçma şeyleri izleme tarih değinerek anlatılıyor dediyin dizler sadece kurgu diye düşünüyorum nedir arkadaş bu amarikan hayranlığı millet bizim dizilere sizdw amarikanlara.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    sen olari izle dur bizim tarhimixin bir parcasini izliyoruz, vatandan uzak yerde yapanlardan ve sebeb olanlardan Allah razi olsun devem gencler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız