FETÖ kararı sonrası Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

15 Temmuz darbe girişiminden önce “Kurtlar Vadisi Darbe” isim hakkını satın alan Pana Film ile ilgili FETÖ soruşturması sonuçlandı. Buna göre Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu mu?

FETÖ kararı sonrası Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?
FETÖ kararı sonrası Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 08.02.2017 10:25 GÜNCELLEME 08.02.2017 10:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat haklarında başlatılan “FETÖ" soruşturmasında takipsizlik kararı verildi.

Bu karar ile birlikte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon başlangıç tarihi büyük merak konusu oldu. Peki efsane dizi FETÖ soruşturmasının tamamlanmasının ardından yeni sezonu ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi'nin başlangıç tarihi ve kanalı belli oldu mu? İşte tüm detaylar

KURTLAR VADİSİ NEDEN BAŞLAMIYOR

Kurtlar Vadisi dizinin gerçekten neden başlamadığı ortaya çıktı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen efsane dizi Kurtlar Vadisi bu sezon sadece film olarak seyirci karşısına çıkacak.

İşte Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili o açıklama

360 TV'de yayınlanan Aramazdan Kalmasın programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi dizisinin bu sezon yayınlanmayacağı öğrenildi.

Tayyar Işıksaçan: "Dün akşam Mehmet Canbolat ile görüştüm ülkenin içinde bulunan durumu ve sinema filmi hazırlığından dolayı Kurtlar Vadisi'ni bu sezon yapmayacaklar. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay film çekimleri için setleri hazır önce filmi çekecekler sonra yeni sezonun çekimlerine başlayacaklar. Bu sezonu bekleyenlere sadece diziyle ilgili üzücü haber verebilirim. Ama film hazırlıkları bitti yakında kamera karşısına geçecekler"

YORUMLAR 1
  • plt1971 7 yıl önce Şikayet Et
    Aklanmalarina sevindim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor