Show TV Cesur Yürek neden final yapıyor? Asıl sebebi

Ekranların iddialı dizisi Cesur Yürek erken final kararı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından rekor ceza kesilen Cesur Yürek dizisi neden bitiyor? İşte gerçek sebebi...

Show TV Cesur Yürek neden final yapıyor? Asıl sebebi
Show TV Cesur Yürek neden final yapıyor? Asıl sebebi
GİRİŞ 08.03.2017 10:30 GÜNCELLEME 08.03.2017 10:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında yayınlanan Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği, başrollerini; Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz paylaştığı Cesur Yürek dizisi erken final kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kanala 711 bin 834 lira idari para cezası verilen Cesur Yürek dizisinin neden final yapığı büyük merak konusu oldu.

Yapımcı şirkette resmi bir açıklama yapılmamasına karşısın dizinin reytinglerde göstermiş olduğu kötü performans neticesinde böyle bir karar alındığı öne sürüldü.

YORUMLAR 3
  • hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    süper bir diziydi neden ceza aldı neden final yaptılar ki ? açık seçik sahnesi yok kimse kimseden hamile kalmadı diyemi kaldırıldı ? ekranlarda o kadar saçma dolusu diziler varken neden cesur yürekk..
    Cevapla
  • svgi 7 yıl önce Şikayet Et
    hıctekı filim keşke bütün diziler bıteydı cesur yürek bıtmeydı vatanım sensın eskıya ve uynanan bütün bis dızıler final ulaydı tek cesur olaydı
    Cevapla
  • berkan 7 yıl önce Şikayet Et
    cok kötü oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...