Tatlı Bela 39.bölümü izle! Şoke eden itiraf...

Ekranların en çok izlenen Hint dizisi olan Tatlı Bela 39.bölüm fragmanı yayınladı. Peki yeni bölümüyle herkesi şaşırtacak olan Tatlı Bela 39.bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 39.bölümü izle! Şoke eden itiraf...
Tatlı Bela 39.bölümü izle! Şoke eden itiraf...
GİRİŞ 14.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 14.04.2017 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

13 Nisan perşembe günü Kanal 7'de yayınlanacak Tatlı Bela 39.bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Son bölümünde adeta nefes kesen Tatlı Bela yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 39.bölümünde neler olacak? Astha ve Shlok arasında buzlar eriyecek mi? Shlok'un seni seviyorum itirafı Astha'yı etkileyecek mi? İşte Tatlı Bela son bölümü ile ilgili detaylar

TATLI BELA 39.BÖLÜMÜ FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 39.bölümü 13 Nisan perşembe günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER OLMUŞTU?

Astha ve Shlok düğünün ardından eve gelir. Adetler bitmeden Shlok’la aynı odada bulunması yasak olan Astha, Anjali’nin uyarılarına rağmen Shlok’la yan yana yakalanır. Bu durum Anjali’nin büyük bir kriz çıkarmasına neden olur. Niranjan ise Anjali’ye evin düzenini sağlayamadığı için kızar. Shlok ise adet ve geleneklerden sıkılır. Annesinin sürekli Astha’nın üzerine gitmesinden rahatsız olan Shlok, herkesin yanında annesine bağırır. Anjali, evde yapılacak tören için hazırlıklara başlar. Astha da kendi ailesini törene davet eder. Fakat Anjali Astha’ya ailesinin bu törene gelmemeleri gerektiğini söyler. Astha ailesine karşı mahcup duruma düşer.

YORUMLAR 1
  • Cenkcem 7 yıl önce Şikayet Et
    Cem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı