Benimsin 21.bölümü! Nefisa ve Shazia intikam için...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Beintehaa adlı diziyi Benimsin dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Benimsin 21.bölümü!  Nefisa ve Shazia intikam için...
Benimsin 21.bölümü! Nefisa ve Shazia intikam için...
GİRİŞ 17.04.2017 17:40 GÜNCELLEME 17.04.2017 17:40

Bollywood yıldızları Harshad Arora ve Preetika Rao'nın başrolleri paylaştığı Benimsin dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Benimsin dizisinde sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. İşte sevilen dizi Benimsin 20.bölüm

BENİMSİN 21.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aaliya, Barakat için kusuruz bir parti organize etmek için hazırlanmaktadır. Suraiyya’nın gözünden düştüklerini düşünen Nefisa ve Shazia ise Aaliya’dan intikam almak için fırsat kollar. Kendisi için hazırlanan sürpriz partiyi çok beğenen Barakat gelen davetlilerden birini görünce hemen oradan uzaklaşır. Durumu fark eden Aaliya o davetlinin Barakat ile neler konuştuğunu gizlice dinler. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Aaliya daha fazla sessiz kalamaz ve konuşmaya dâhil olur. Barakat’ın asıl adının Bobby olduğunu Aaliya’ya söyleyen bu adamın onun hakkında anlatacakları Abdullah ailesinin mutluluğunu gölgede bırakacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular