Fatih Portakal sular altından kalan İzmir'den gurur duyuyor

Fox TV ekranlarında yayınlanan Ana Haber'i sunan Fatih Portakal İzmir'deki sel görüntülerinin hoş olmadığını fakat notunun AAA olduğunu söyledi.

GİRİŞ 30.05.2017 09:16 GÜNCELLEME 30.05.2017 10:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İzmir'de Sabah saatlerinde başlayan hafif yağmur öğleden sonra yerini kuvvetli yağışa bırakmasıyla, sokaklar sele dönüştü. İzmir'deki sel görüntülerine değinen Fatih Portakal, altyapı sorunlarının her yerde olduğunu ve görüntülerden üzüldüğü belirtti.

AAA NOTUNDAN GURUR DUYUYORUM

İzmir'deki altyapının da yetersiz olduğunu söyleyen Portakal, "İzmir'deki görüntüler kötü ama Fitch'in Türkiye notunu düşürürken İzmir'e en yüksek olan 'AAA' notunu vermesinden gurur duyuyorum." dedi.

YORUMLAR 21
  • Doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Garibim ne yapsın bırakın böyle mutlu olsun
    Cevapla
  • 57.Alay 6 yıl önce Şikayet Et
    Gundemde kalma cabalari.
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi de inanmıyor.Taraflı yayıncılık böyle işte. Karaya ak dedirtiyor.Basının sorosun emrinde hareketine çok güzel bir örnek.
    Cevapla
  • çaldıran 6 yıl önce Şikayet Et
    İzmir ayrı cumhuriyet mi ! o da bu ülkenin ili. Fitch gibi siyasi şempanzelere sorun bakalım her il içi bir notu var mı ? oyun büyük, oyuna gelmeyelim. birbirimizi ötemeyelim.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam isini biliyor fox ondan elinden tutuyor bunun gibilerin elinden. Izmir koy gibi yer daha belediyelerin rank saglayip rusvet yemegi birakip islerini duzgun yapsalar boyle olmazdi daha izmiri duzeltemeyen kafalar bu ulkede sittin sene ulke yonetemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır