Diriliş Ertuğrul 94.bölüm son bölümü izle!

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 94.bölümü yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 94.bölümü ile yine şaşırttı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul 94.bölüm son bölümü izle!
Diriliş Ertuğrul 94.bölüm son bölümü izle!
GİRİŞ 13.11.2017 09:00 GÜNCELLEME 13.11.2017 09:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son bölümü ile izleyenler karşısına çıkan ve nefes kesen Diriliş Ertuğrul 94.bölüm yayınlandı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 4.sezonu ile yine herkesi şaşırtmayı devam ediyor. Peki Diriliş Ertuğrul 94.bölümünde neler oldu? Son bölümde Herkesin öldü olarak bildiği Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştı. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmekti. Diriliş Ertuğrul final sahnesiyle izleyenleri heyecanlandırırken yeni bölüm özeti da büyük merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul 94.bölümü ile ilgili tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜM FRAGMANI

diriliş-ertuğrul-fragman

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 94.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 8 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul 94.bölümü izlemek için tıklayınız

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 94.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bu sırada Ares’in Hanlı Pazara gelen kervanları yağmalaması için görevlendirdiği eşkıya başı Mihalis de tesadüfen Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?

Diğer taraftan Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratmıştı. Bu karara karşı gelen Artuk Bey de Dündar’ın töreye karşı geldiğini, bu durumda beyliğinin meşru sayılamayacağını söyleyip beyliğe aday olmuştu. Bundan sonra Kayı obasında olaylar nasıl gelişecek? Yeniden beylik toyu yapılacak mı? Yoksa Dündar’ın kararına uyulup Hanlı Pazar satılacak ve göç mü edilecek?

Ertuğrul’un yaşadığını öğrenen Ares’in bundan sonraki planı ne olacak? Ertuğrul obaya varmadan öldürebilecek mi?

Dündar’ı Hanlı Pazar’ı satması ve göç etmesi için teşvik eden Emir Saadeddin, Hanlı  Pazar’ı alması için de Bahadır Bey’e bir sandık altın vermişti. Emir Saadeddin bu emeline ulaşabilecek mi? Bahadır Bey, Hanlı Pazar’ı da satın alıp Çavdar beyliğini ele geçirebilecek mi? 

diriliş-ertuğrul-94-bölüm-izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır.

Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir.

Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteus’u kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. 

Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 4.SEZON OYUNCULARI

Yeni sezonda da yepyeni mekanlar, birbirinden çarpıcı karakterler ve haftalık bir dizide görmeye alışık olunmayan savaş-aksiyon sahneleriyle izleyiciyle buluşacak olan Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katıldı.  

İşte o oyuncular ve karakterleri;

Aslıhan Güner - Karaca Hatun
Orhan Kılıç - Atsız
Gürbey İleri - Sancar
Ertuğrul Postoğlu - Bahadır Bey
Sera Tokdemir - Marya
Arda Öziri - Göktuğ
Levent Sülün - Simko
Alper Atak - Antheus 

YORUMLAR 11
  • KAYI 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel ertuğrula zorlu rakipler çıkıyor
    Cevapla
  • kadir -nadir ustam 6 yıl önce Şikayet Et
    dizi çok güzel ama özünden kopuyor yavaş yavaş
    Cevapla
  • esma 6 yıl önce Şikayet Et
    Olaylar yavaş ilerliyo bencede
    Cevapla
  • TadıKaçtı 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tarihten uzaklaşmaya başladı hepten uzattıkça uzatıyorlar bazı gereksiz sahneleri resmen Muhteşem Yüzyıl gibi birşey oldu. Ben artık özeti izlesem yetiyor çünkü içerik bıktırıcı
    Cevapla
  • barbaros 6 yıl önce Şikayet Et
    bir ağlama üzüntü sahmesi bile en az 10-15 dk. sürüyor. buda bizi sıkıyor, sıkıldık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'