Canlı yayında şok sözler: Sizi Kandırıyoruz!

RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı delen Hande Ataizi'nin programında gelin adayı, canlı yayında şok sözler sarfetti, stüdyo bir anda buz kesti.

Canlı yayında şok sözler: Sizi Kandırıyoruz!
Canlı yayında şok sözler: Sizi Kandırıyoruz!
GİRİŞ 05.11.2017 18:10 GÜNCELLEME 05.11.2017 18:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zuhal Topal'ın programındayken damat adaylarından Birkan ile ahlaksız görüntüleri ortaya çıkan Sevgi, şimdilerde Sony Channel Türkiye kanalında yayınlanan programda kendisine koca arıyor. Hande Ataizi'nin sunumuyla ekrana gelen programda kendisi için gelen talipleri bir bir geri gönderen Sevgi, son talibiyle arasında geçen diyalogta "Sizleri kandırıyoruz" diyerek ilginç bir itirafta bulundu.

"KANDIRIYORUZ SİZİ"

Olgun Kızıltepe'nin haberine göre, Kenan Doğulu'ya benzerliğiyle dikkat çeken talibini de geri gönderen Sevgi, gerekçesini açıklarken "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik" ifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardından stüdyo bir anda buz kesti. Yaptığı hatanın farkına varan gelin adayı, bir süre bekledikten sonra "Desem de inanmayın" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

YORUMLAR 8
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bizim halk olarak bu evlilik programlarini yapanlardan davaci olmamiz lazım kandirmasinlar insanlari evlilik gibi kutsal bir bağı kirletmeye kimsenin hakki yok yazıklar olsun utanmadan sıkılmadaninsanlarin gözünün içine baka baka yalan söylediler
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    kimse izlemezse bu programlar kendiliğinden yok olur giderdi zaten,ama malesef izleyen çok yalan olduğunu bildiği halde
    Cevapla
  • ddf 6 yıl önce Şikayet Et
    toplumumuz o kadar cahil ki , bunların anlaşmalı ve kurmaca olduğunu bildiği halde bu programlara bakıyor.
    Cevapla
  • Yistif - Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim bir arkadaşım da çıkmıştı evlebme programına tabi bayanla anlaşarak. Bir dargın bir barışık takılacaklardı ama bizim erkek iyi konuşmalar yapamayınca 3 çekimde veda ettiler programa. Yani tamamen kurgu arkadaşlar. Ben evlendim diyen belki yuzde 1 bile değildir. Kalanı hep anlaşma...
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları artık cocuklar biliyor. Senaryocu insanlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız