İsimsizler 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı! Nefes kesen final...

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler 22.son bölümde; planlarını İstanbul'a taşıyan Kudret canlı bomba eylemleriyle ortaya çıkar. Peki, İsimsizler Kudret'in hain planını engelleyebildi mi? İşte, İsimsizler son bölümün ardından yayınlanan İsimsizler 23.bölüm fragmanı

İsimsizler 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı! Nefes kesen final...
İsimsizler 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı! Nefes kesen final...
GİRİŞ 18.11.2017 16:07 GÜNCELLEME 18.11.2017 16:07

İsimsiz kahramanların terör örgütü mensuplarıyla amansız mücadelesini konu edinen İsimsizler 22.bölümüyle Kanal D'de yayınlandı. İsimsizler 22.son bölümde;  Fatih ve ekibi sınır ötesi operasyondan başarıyla dönmüştü. Terör örgütünün başarısızlıkları Kudret'in giderek canını sıkmaya başlar. Kudret artık planlarını İstanbul için yapmaya karar verir. Kudret'in emriyle terör örgütünün, İstanbul'da planlamış olduğu üç ayrı canlı bomba eylemi bir anda ortalığı karıştırır. İsimsizler heyecan dolu son bölümünün ardından, merakla beklenen İsimsizler 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 23.bölüm fragmanı

İsimsizler 23.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Uğur Keskin, Hande Soral, Kürşat Açıkalın ve Bülent Alkış'ın rol aldığı İsimsizler 23.bölümü 18 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

İsimsizler 22.bölüm izlemek için tıklayın!

İsimsizler son bölümde neler oldu? 

isimsizler 22.bölüm

İsimsiz kahramanlar, İstanbul'daki terör saldırılarını engelleyebilecekler mi?

İstanbul sabah erken saatlerde gerçekleşen terör saldırısının şokunu yaşamaktadır. Fatih'ler patlamanın olduğu emniyet binasına yetişmişler ve yardım etmektedirler. Canlı bombanın yankısı, örgüt kampına kadar ulaşmıştır. Kampta duyduğu haber Afran'ı harekete geçirir. İstanbul'da başka canlı bombalar da vardır. Bunu öğrenen Fatih'ler için şehirde bir kaçma kovalamaca başlar. Bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına bakarlar. Kudret bu durumu keyifle izlerken, Handan da bombaları engellemek için elinden geleni yapar. Fatih, Handan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlamıştır. İsimsizler, başka bir patlama olmadan, bu terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? Kamptan kaçmayı başaran Damla'yı ne gibi sürprizler bekliyor? 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!