İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı! Esma'ya büyük şok, aile dağılıyor

İstanbullu Gelin 34.bölümü ile yine nefes kesti. İstanbullu Gelin son bölümde; Esma'nın Garip itirafı ailede adeta deprem etkisi yaratır. Bu saatten sonra ise dengeler değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Peki, İstanbullu Gelin 34.bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı! Esma'ya büyük şok, aile dağılıyor
İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı! Esma'ya büyük şok, aile dağılıyor
GİRİŞ 02.02.2018 17:45 GÜNCELLEME 05.02.2018 10:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma'nın itirafı konakta büyük yankı uyandırır. Esma ve Garip'in arkadaşlığını öğrenen Faruk'un öfkesi beklendiğinden çok daha büyük olur. Durumu kabullenemez ve konağı terk etme kararı alır. Süreyya, Faruk'u sakinleştirmek için ona büyük bir sürpriz hazırlar. Bir yıl önceki özel günlerini Faruk'a tekrar yaşatan Süreyya'nın bir sürprizi daha vardır. Diğer çocuklarına meseleyi açan Esma, aldığı tepki ile sarsılır. Murat fevri kararı ile bir felaketi hazırlarken; Fikret olayı kendi tarafından bambaşka görerek fitili ateşler. Süreyya ve Faruk üzerinde bir kara bulut gibi gezen Can ise, tehlikeli ortaklığı ile ortalığı karıştıracaktır. İstanbullu Gelin 34.bölüm finalinde ise, Esma'nın sözleri Osman için bastırılmış duyguların yankısı olur. Peki, İstanbullu Gelin son bölümü hemen ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 35.bölüm fragmanı 

İstanbullu Gelin 35.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 35.bölüm 2 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 34.bölüm izlemek için tıklayınız!

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Esma’nın itiraflarıyla konakta yer yerinden oynar. Süreyya, Faruk’u sakinleştirmek için beklenmedik bir hamle yapar. Duygusal açmazlarda olan Fikret sonunda patlar. Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verir. Neşeli bir haber duyanları sevince boğar. Can, sürpriz bir isimle sonuçları çok tehlikeli olacak bir ortaklık kurar. Osman, annesinden duydukları ile yıkılır. Faruk gelen bir telefonla bunca zamandır engellemeye çalıştığı felaketin gerçekleşmiş olduğunu anlayacaktır.

YORUMLAR 1
  • 808 5510 5410 5 yıl önce Şikayet Et
    umut kaplan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı