Muge Anlı: Sözlerimin arkasındayım

Televizyoncu Müge Anlı, sosyal medyada olay yaratan sözlerinin arkasında olduğunu savundu. Anlı, "Yanlış anlaşıldım. Ancak sözlerimin arkasındayım" dedi.

Muge Anlı: Sözlerimin arkasındayım
Muge Anlı: Sözlerimin arkasındayım
GİRİŞ 25.10.2011 11:13 GÜNCELLEME 25.10.2011 11:13

Programında Van depreminde tepki veren vatandaşlar için söylediği ‘Herkes haddini bilecek. Yeri geldiğimi taş atacaksınız, kuş avlar gibi avlayacaksın sonra yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın’ demişti. Ancak Müge Anlı'nın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

Anlı'yı ÇGD protesto ederek açıklama yayınlamıştı. Sosyal medyadaki tepkilerin büyümesi üzerine Esra Erol'un programına bağlanarak söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ancak Müge Anlı sözlernin yanlış anlaşıldığını söyledi. Müge Anlı canlı yayında bağlandığı programda kendisini böyle savundu

Anlı, "sözlerim bazı internet sitelerinde maksadının dışında değerlendirilmiş" diyerek şöyle konuştu: "Bu sabah ki sözlerim bazı internet sitelerinde maksadının dışında değerlendirilmiş. Ben memleketimin her karış toprağını üzerinde yaşayan insanlarla birlikte çok seviyorum. Ben memleket sevdalısı bir insanım. Programımı izleyenler insanların sözlerimi yanlış anlamadığını iyi biliyorum. Ama izlemeyen insanlar vardır diye bu açıklamayı yapmak istedim. Sözlerimin yanlış yerlere çekilmesinden de üzüldüm. Elimizden ne gelirse yardım anlamında yapmaya da hazırız... "

MİLLİYET

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt