Kameramanların tanıklık ettiği anlar

Haber kameramanları yaşadıkları ilginç anları TRT Haber'de yayınlanan programda anlatıyorlar. Bu hafta Atilla Uslu ve Menteres Üner konuk olacak.

Kameramanların tanıklık ettiği anlar
Kameramanların tanıklık ettiği anlar
GİRİŞ 13.12.2011 17:39 GÜNCELLEME 13.12.2011 17:39

Haber kameramanlarının en iyi görüntüleri almak için verdikleri mücadeleyi ve tarihe not düşen önemli görüntülerin hikayesinin anlatıldığı programda bu Cumartesi günü Atilla Uslu’nun, Pazar günü Menderes Üner’in yaşadığı çarpıcı olaylara yer verilecek.

İSTİFA GETİREN GÖRÜNTÜ

22.11.1992 MKE Ankaragücü ve Gaziantep karşı karşıya. Ankaragücü 1-0 önde. Gaziantep ataklarını sıklaştırıyor ve beraberlik golünü buluyor. Ancak Ankaragücü'lü futbolcular gole itiraz ediyor, ortalık bir anda karışıyor. Karışıklıktan yararlanan Ankaragücü'lü futbolcular kalelerine koşarak, kendi ağlarını kramponlarıyla yırtıyorlar. Hakem yırtık ağları görünce topun, yırtık yan ağlardan geçtiğini düşünüyor ve golü iptal ediyor. Bu sırada TRT Haber kameramanı Menderes Üner, tüm bunları kayıt ediyor. Henüz futbol kritiklerinin yapılmaya başlanmadığı bir dönemde çekilen bu görüntüler lige damgasını vuruyor. Ve İlk spor kritikleri de bu görüntülerle başlıyor. Hakem Adnan Türkkan ise, iptal ettiği gol kararıyla haksızlığa yol açtığını düşünerek görevinden istifa ediyor. Hepsi ve daha fazlası olayı görüntüleyen haber kameramanı Menderes Üner'in ağzından ,Pazar günü 20.45'de TRT Haber'de "Haber Kameramanı" programında.

TEHLİKENİN GÖBEĞİNDE BİR ANI

1 Ağustos 2003 Hakim ve Savcılar Eğitim Merkezi önüne bırakılmış küçük bir çanta. Çantada 2 adet bomba. Bombalardan biri küçük bir patlamayla etkisiz hale getirilmiş. Diğer bombanın da fazla etkili olmayacağı düşünülüyor. Oysa aniden patlayan bomba tam 16 kişinin yaralanmasına yol açıyor. Yaralananlar, çığlıklar, üstü başı parçalananlar...

Kameramanlar Atilla Uslu o gün yaşadığı dehşet dakikalarını Cumartesi günü 20.45'de TRT Haber'de Haber Kameramanı programında anlatıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!