Hayat Devam Ediyor'a yeni oyuncu

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisine yeni bir oyuncu katılıyor.

Hayat Devam Ediyor'a yeni oyuncu
Hayat Devam Ediyor'a yeni oyuncu
GİRİŞ 08.02.2012 17:20 GÜNCELLEME 08.02.2012 17:20

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Arif Erkin, Rozet Hubeş ve Onur Tuna'nın yanı sıra projenin yaratıcısı Mahsun Kırmızıgül'ün birçok yeni yeteneği sektöre kazandırdığı Hayat Devam Ediyor'un  kadrosuna bir isim daha katıyor.

Best Model 2011 Türkiye'de birinci olduktan sonra dünya yarışmasında da ipi göğüsleyerek ülkemizi gurulandıran Furkan Palalı, dizinin 14. Bölümünden itibaren dizinin kadrosundaki yerini alıyor. Üniversitede Jeoloji Mühendisliği okuduktan sonra, radyo-tv bölümünde yüksek lisans yapmayı tercih eden Palalı, oyunculuğa karar verdiği ilk anda tiyatrodan başlangıç yapmak istemiş.

Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği, yayınlandığı ilk bölümünden itibaren televizyon izleyicisini ekran başına kitleyen dizi, küçük insanların büyük hikayelerini gözler önüne sermeye devam ediyor. Dizinin öne çıkan yakışıklı oyuncusu Onur Tuna'nın canlandırdığı Siraç'ın sevgilisi Pelin'in eski nişanlısı olarak ekrana gelecek olan Furkan Palalı, daha ilk günden ekiple uyum sağlamayı başardı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler