Canlı yayında sahte bal yaptı!

Kanal 7 ekranlarında program yapam Doktor Feridun Kunak, canlı yayında sahte bal yaptı, program izleyicleri ise hangisinin gerçek, hangisinin sahte olduğunu fark edemedi.

Canlı yayında sahte bal yaptı!
Canlı yayında sahte bal yaptı!
GİRİŞ 12.04.2012 12:32 GÜNCELLEME 12.04.2012 12:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son aylarda TV ekranlarını adeta istila eden bal reklamlarının sırrı çözüldü! Bir kaşık bala karıştırılan glikoz ile biraz da bal esansıyla yapılan bu yeni karışım, gerçek baldan ayırmak ise neredeyse imkansız.

Kanal 7 ekranlarında kendi adını taşıyan şovunda Doktor Feridun Kunak, son zamanlarda çok tartışılan 'sahte bal'ın nasıl yapıldığını canlı yayında anlattı.

Canlı yayında sahte bal yapan ve izleyicilerine tattıran Dr. Kunak, sahte balın aslında zararsız olduğunu, sadece GDO'lu ürünlerle yapıldığı zaman sağlık için tehlike arz ettiğini söyledi.

Sahte bal ile gerçek balı tadan program izleyicileri ise hangisinin gerçek, hangisinin sahte olduğunu fark edemedi.

İşte sahte bal yapımı!

YORUMLAR 5
  • hürdoğan gül 11 yıl önce Şikayet Et
    sahte bal haberleri . habercilik olarak (olduktan sonra) sahte balcıları deşifre etmek çok başarılı bir şey.ama bu münferit vak'aları üretim maliyeti zaten yüksek olan helalinden üretim yapan dürüst insanları da vurmamalı.ben de bal üreticisiyim.bu mevsimden sonra her yerden bal almamak gerekir. www.organikbalekin.com
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra artık hiç bal almayın?. ....nasıl olsa iyisi kötüsü belli değil? yazık verilen paralara?.
    Cevapla
  • davut kara 12 yıl önce Şikayet Et
    doktor feridun. doktor biraz fazla heycanlı gibi geldi bana balı yeniden keşfediyormuş gibi anlatıyor...
    Cevapla
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    SN. FERİDUN DOKTORUMUN SAYESİNDE HER SABAH SPOR YAPIYORUM. KANAL7'nin sevilen programı haline geldi inanın "Dr. Feridun Kunak Show" Ben hayatımda düzenli olarak spor yapamadım, yürüyüşle geçiştiriyordum, ancak Sn. Feridun Kunak'ın KANAL7 televizyonundaki programını seyretmeye başladıktan sonra inanın önemli bir işim olmaz ise hanımımla birlikte HER SABAH SPORUNU YAPIYORUM, sözlerini itina ile takip edip not alıyoruz ve de çok büyük faydalarını görüyoruz. Allah razı olsun doktorumdan, bu güzel programın devamını diliyor, daha nice programlarda hep birlikte buluşmak ümidiyle emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
    Cevapla
  • kevser86 12 yıl önce Şikayet Et
    seyirci. seyirci hayatında gerçek bal yemişmi ki farketsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı