Ramazan'da Kanal 7 izlenir

On bir ayın sultanı Ramazan, ekranların sultanı Kanal 7 ile şenleniyor. İftar, sahur programları, yeni diziler ve sinema filmleriyle Ramazan ayının sevinci ve coşkusu Kanal 7'de yaşanacak.

Ramazan'da Kanal 7 izlenir
Ramazan'da Kanal 7 izlenir
GİRİŞ 17.07.2012 14:11 GÜNCELLEME 20.07.2012 17:02

 Bereket ayının manevi atmosferine uygun diziler, sinema filmleri ve programlar Ramazan'da Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Tüm Türkiye Mustafa Karataş ile İftar Saati'nde orucunu açarken, her gün hediye kitap ve aylık Umre kazanma şansı yakalayacak. Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti'nde ise Hz. Muhammed'in duaları ve Esma-ül Hüsna ile sahurun bereketi ekran başındakilerle paylaşılacak. Türkiye için "İftar Saati" ile "Sahur Vakti' Kanal 7'de...

TÜRK SİNEMA TARİHİNDE BİR İLK: HİCRET

Ramazan ayının coşku ve heyecanına izleyiciyle birlikte ortak olan Kanal 7 on bir ayın sultanı Ramazan ayına yepyeni programlar, diziler ve sinema filmleri ile giriyor. Ramazan ayı boyunca Perşembe akşamları; Hicret, Hacı Bektaşi Veli, Asım, Said'in Savunması, Peygamberin Kılıçları ve Küçük Kalpler gibi muhteşem Televizyon Filmleri izleyiciyle buluşacak. Hicret, Türk sinema tarihinde, Hicret'i anlatan ilk film olma özelliğini taşıyor. Birbirinden iddialı filmler Ramazan süresince ekranlara gelecek.

 ETKİLEYİCİ BİR DİZİ:  HZ.YUSUF

Ayrıca her gün yayınlanacak, Hazret-i Yusuf'un Kur'an-ı Kerim'de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikâyesini anlatan dev yapım 'Hazret-i Yusuf' izleyicileri Kanal 7 ekranlarına bağlayacak.

 Yine birbirinden özel dini içerikli sinema filmleri de Ramazan'a uygun içerikleriyle Kanal 7'de. Kanal 7 Ramazan Ekranı'nda her Perşembe kimi içimizi ısıtacak, kimi yüreğimizi burkacak gerçek hayat öykülerinin yer aldığı "Gizli Dünyalar" ekrana gelecek.

'İKBAL'LE HAYATIN İÇİNDEN' VE 'ÜMİT AKTAŞ'LA RAMAZAN'DA SAĞLIK' EKRANA RENK VERECEK

Öğle kuşağında İkbal Gürpınar'ın sunduğu İkbal'le Hayatın İçinden ve Dr. Ümit Aktaş'ın sunduğu Ümit Aktaş'la Ramazan'da Sağlık, Ramazan ayına özel formatıyla izleyicilerle buluşacak.

 KANAL 7'NİN KLASİKLERİ İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI: 'İFTAR SAATİ' VE 'SAHUR VAKTİ'

Kanal 7 Ramazan'a özel programlarıyla rahmet ayının güzelliklerini izleyenlerle paylaşacak.

İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş, İftar Saati'nde, Ömer Döngeloğlu, Sahur Vakti'nde, Ramazan boyunca Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.

Ramazan Ayı'nın iftar coşkusu, oruç sevinci Kanal 7 ekranlarında... İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın sunacağı Mustafa Karataş'la İftar Saati programı Ramazan boyunca her gün 17.45'te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak... Programa Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Zühtü Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey ve dönüşümlü olarak 4 hoca eşlik edecek.

 Kanal 7'nin sahur programı "Ömer Döngeloğlu'yla Sahur Vakti" Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi'nden canlı yayınla ekrana gelecek. Ömer Döngeloğlu'nun anlatımıyla İslam tarihinden kesitler, Ramazan'ın güzellikleri, Kur'an-ı Kerim'in tilaveti, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve salâvatı şerifeler Ramazan boyunca programda yer alacak.

 "RAMAZAN'IN BEREKETİ"

Kanal 7'nin Ramazan klasiği haline gelen 'Ramazan'ın Bereketi' bu yıl Muhsin Bay'ın sunumuyla ekrana gelecek. Yardımlaşma ve paylaşmayı özendirmek için yola koyulan 'Ramazan'ın Bereketi' ekibi bu Ramazan da sevindirmeye devam edecek.

Kanal 7, İftar ve sahur programlarının yanı sıra birbirinden özel programlarıyla da ekranlara renk getiriyor. "İkbal'le Hayatın İçinden" ve "Dr. Ümit Aktaş'la Ramazan'da Sağlık" programı Ramazan boyunca, Ramazan'a özel içerikleriyle hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak.

Kanal 7'de bu Ramazan'da da yok yok... Ramazan bütün coşkusuyla Kanal 7 ekranlarında...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez