"Ölü Adamın Cep Telefonu"nun galası yapıldı

“Ölü Adamın Cep Telefonu” isimli oyunun galası dün yapıldı.

"Ölü Adamın Cep Telefonu"nun galası yapıldı
"Ölü Adamın Cep Telefonu"nun galası yapıldı
GİRİŞ 17.02.2015 12:50 GÜNCELLEME 17.02.2015 12:53

Sarah Ruhl’un kaleme alıp, Arda Aydın’ın sahneye taşıdığı  “Ölü Adamın Cep Telefonu”  isimli oyunun galası 16 Şubat 2015 Pazartesi günü Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde yapıldı. 

Nergis Çorakçı, Yeliz Gerçek, Arda Aydın, Pelin Budak, Nurseli Tırışkan’ın rol aldığı oyun; cep telefonunuz siz bu dünyadan ayrıldığınızda başkalarının eline geçerse yaşamaya devam edebilir misiniz? Cep telefonunuz yaşadığınız süre içinde tüm hayatınızı kontrol etmeye başlamışsa, kendi varlığınızı gerçekten ispat edebilir misiniz? Ya da siz öldükten sonra tüm kontrolü başkası ele geçirirse, kim ve ne olduğunuzu nasıl kanıtlar, bir makine tüm hayatınızı kontrol altına alırsa ondan nasıl kurtulabilirsiniz? sorularına yanıt arıyor.

Çevirisini İrem Arslan Aydın’ın, dramaturgisini Dilek Tekintaş’ın, kostüm tasarımını Nihal Kaplangı’nın, ışık tasarımını Murat Selçuk’un, efekt tasarımını ise Erhan Aşar’ın yaptığı ve pek çok sanatçı, akademisyen, bürokratın katılımı ile gerçekleşen gala, İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu’nun Özgecan Aslan’ın kaybından duyulan üzüntüyü dile getirmesi ve benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisi ile son buldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı