Her şey bir anda oldu! 1 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nde Fatma Kartal'ın kullandığı otomobil yol kenarında duran 64 yaşındaki Nazimiye Anlı ile torunları 14 yaşındaki Yağmur ve 17 yaşındaki Anıl Akşahin'e çarptı. Kazada Nazmiye Anlı olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı iki torunu hastaneye kaldırıldı.

Her şey bir anda oldu! 1 ölü, 2 yaralı
Her şey bir anda oldu! 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 10.08.2013 19:18 GÜNCELLEME 10.08.2013 19:18

Kaza, Yenice Beldesi şerefli kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Nazmiye Anlı ve torunları Yağmur ile Anıl Akşahin, Ramazan Bayramı nedeniyle kendilerini ziyarete gelenleri minibüse bindirerek yolcu etti. Ardından yol kenarında bekleyen Anlı ve 2 torununa, Tekirdağ'dan İstanbul yönüne gitmekte olan Fatma Kartal yönetimindeki 34 GU 2801 plakalı otomobil çarptı. Kazada Nazmiye Anlı olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Yağmur ile Anıl Akşahin kardeşler ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİR ANDA OLDU

Kazanın ardından şok geçiren otomobil sürücüsü Fatma Kartal, gözyaşlarına boğuldu. Bir süre araç içinden çıkamayan sürücü Kartal, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk ifadesinde kaza anını hatırlamadığını ifade eden Kartal'ın "Bir anda oldu. Nasıl oldu onu da bilmiyorum?" demekle yetindiği öğrenildi.

Savcılık ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından yaşamını yitiren Nazmiye Anlı'nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...