Kamyonun iki minibüsü biçtiği an kamerada

Kartal’da, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek iki minibüsü hurdaya çeviren kamyonun yaptığı kaza saniye saniye kameralara yansıdı.

GİRİŞ 22.09.2014 17:38 GÜNCELLEME 22.09.2014 18:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dört gün önce Topselvi Mahallesi Sanayi Caddesi’nde bir kamyon sürücünün ışıklara takılmamak için aşırı süratli şekilde kavşağa girmesi sonucu oluşan kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazada Serdar Ünal’ın kullandığı 34 VV 0387 plakalı hafriyat kamyonu, hızla seyir halindeyken cadde sonundaki kavşakta önce tretuvara çarpmış, ardından dengesini kaybederek karşı şeride geçtikten sonra burada iki minibüse ezerek hurdaya çevirmişti. Kazada minibüslerde bulunan iki kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Kamyon sürücüsü Serdar Ünal kazanın ardından olay yerine gelen basın mensuplarına, “Nasıl olduğunu bilmiyorum, oldu işte!” ifadelerini kullanmıştı.

Görüntülerde; Ünal'ın kullandığı hafriyat kamyonu, süratli bir şekilde kavşaktan geçmeye çalıştığı sırada tretuvara çarparak kontrolünü kaybediyor ve karşı şeride geçerek kırmızı ışıkta yan yana duran iki panelvan minibüse hızla vurduğu görülüyor.

Hızını alamayan tonlarca ağırlığındaki kamyonun darbesi ile minibüslerden biri kaldırımın üzerine çıkarak kenardaki duvarı yıkıyor. Diğer minibüs de çarpmanın etkisi ile kaldırıma çıkan minibüse vurarak duruyor. 

Oluşan toz bulutunun ardından çevredeki vatandaşlar minibüslerdeki yaralılara yardım için koşuşturuyor.

Kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçlar ise 40-50 santimle kazadan darbe almadan kurtuluyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • fatih DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    EXTRA 10 LİRA İÇİN. bu kuralsız lar yargılanmalı
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Resmi araçlardan sonra kendilerini kanun üstünde sanan zümre.. Bu adamlar trafikte koca kamyonla makas yapar,140 ile selektör yapar,kırmızı ışık nedir bilmez,her yol ve şeridi onlar için park yeridir,Aracının ağırlığınca trafikte ağırlığı olduğunu sanar ve maalesef psikolojik testten geçemeyecek derecede ruh hali olan şoförlerdir.
    Cevapla
  • Ozan Kale 9 yıl önce Şikayet Et
    biri baksın . istanbulda yeteri kadar trafik yokmuş gibi bir de bunlar türedi, ne kural ver ne yasa...
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    daha akıllanmadı mı bu emniyet. bıktık bu kamyoncu teröründen. Sıkıştıranımı dersin milletin dibine dibine girip havalı korna basanmı dersin (özellikle kızlara) ben 90 ile giderken beni bir kamyonun geçmesi için kaç ile gitmesi lazım bana söylermisiniz. bunları kamera ile tespit edip en ağır cezaların verilmesi lazım. Bu memleketin trafik kuralları radardan alkolmetreden ibaret değil. Nerede şerit ihlali nerede sinyalsiz dönüş kafanıza göre terse gidiş trafikçileri göreve çağırıyorum. İnsanların canları bu kadar değersiz olmamalı. Nerede bir kaza olsa ya beton mikseri ya kamyon. Yazık ya
    Cevapla
  • ibrahim genç 9 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda tırafık. işim sebebiyle 5 yıl aradan sonra hafta sonu istanbulda idim allahım nasıl trafık hele bu kamyoncular tırcılar nasıl araç kullanıyorlar tarıfı mumkun degıl ınanın istanbulun tırcısı kamyoncusu bızım izmirin taksıcılerınden daha hızlı arac kullanıyorlar allah yardım etsın ıstanbullulara cok sabılı olmak lazım vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!