Dehşete düşüren kaza anı

Isparta'da bir otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki Faruk Balaban, yaşamını yitirdi. Kaza anı dehşete düşürdü.

GİRİŞ 30.10.2014 16:20 GÜNCELLEME 30.10.2014 16:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza önceki gün saat 22.00 sıralarında, İskender Mahallesi 121'inci Cadde'de meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobil sola dönmek isterken aynı yönden seyir halinde olan 18 yaşındaki Faruk Balaban'ın kullandığı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Balaban, kaskı olmasına rağmen ağır yaralandı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü ise hızla uzaklaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürülen Faruk Balaban, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Balaban'ın cenazesi, dün Mimar Sinan Camii'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği aracın sürücüsünü gözaltına aldı. Şüphelinin kimliği açıklanmadı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • teyo 9 yıl önce Şikayet Et
    motorsiklet yavaşlıyor ve arkadan hızla gelen araç motosiklete çarpıp ileri fırlatıyor. görüntüleri doğru izleyin.
    Cevapla
  • okan 9 yıl önce Şikayet Et
    bence adammın kaçması suç olarak gösterilemez bizim mahallede bir taksici bir kıza çarptı taksici kaçmadı dardımına koştu ama sonradan gelen kızın akrabaları taksiciyi dövdü hastanelik etti bence kaçması suclu olduğunun kanaatine varılamaz
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    bende motorsiklet kullanıyorum.gördüğüm kadarıyla motorsiklet çok süratli araçla kaldırım arasındaki dar yerden hızla geçerken araçtaki denyoda birden ve sinyal vermeden sola dönüyor.çok ceza alacağını sanmıyorum hatta belkide hiç ceza almaz ölen öldüğüyle kalır...
    Cevapla
  • halit 9 yıl önce Şikayet Et
    otomobilin suçu kaçmasıdır o hızda o yolda gidilmez motor ralliymiş gibi gidiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?