Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı

Kütahya-Afyonkarahisar yolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 33 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.11.2014 09:02 GÜNCELLEME 07.11.2014 11:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Kütahya – Afyonkarahisar yolu 47. km’sinde meydana geldi. İstanbul’dan Fethiye istikametine gitmekte olan Bilal Şabbak idaresindeki 34 YK 0085 plakalı otobüs direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kaza sonrası Kütahya ve Afyonkarahisar’dan çok sayıda sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Bilal Şabbak ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Sibel Tekin, Ahmet Eldener, Şeref Türel, Şefika Türel, Zübeyde Özdeniz, Ekrem Simir, Evrim Erdem, Kubilay Şentürk, Muhammet Haydar Polat, Şahin Dilek, Mustafa Gazi Dinçer, Murat Andıç, Abdulkadir Yılmaz, Emre Yiğit 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırıldı. Her iki ildeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Yine Metro Turizm. Nedir Bunun Hikmeti Acaba???
    Cevapla
  • hasan34 9 yıl önce Şikayet Et
    Metro turizm'in otobüs soförleri sanki uçak kullanıyor ve çok hızı gidiyorlar. metro turizm yetkilileri buna çare bulmaları özellikle doğu tarafına giden otobüslerde denetim yapmaları gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!