Erzurum'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Erzurum'da belediyeye ait kamyonetin su kanalına devrilmesi sonucu, bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Erzurum'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Erzurum'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 07.02.2015 20:19 GÜNCELLEME 07.02.2015 20:19

Alınan bilgiye göre, Olur ilçesinden Erzurum yönüne giden Bayram Ali Kaya'nın kullandığı 25 DY 735 plakalı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ESKİ) ait kamyonet, karayolunun 16. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolun sağındaki su kanalına devrildi.

Araçtan yaralı olarak çıkan Nizamettin Akkuş, kazanın yakınındaki Karayolları Bakımevi'ne giderek haber verdi. Bunun üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Araç içerisinde sıkışan sürücü Kaya ile arka koltukta oturan ESKİ Olur Şube Müdürü Fahrettin Balcı, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı.

Sağlık ekipleri, Balcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Balcı'nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Oltu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralanan Kaya ile Akkuş ise kaldırıldıkları Oltu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!