Kamyon altında kalan çocuk böyle kurtarıldı

Sivas'ta kamyon tekerleği altında kalan minik Yusuf, AFAD ve itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtuldu. Hayati tehlikesi var.

GİRİŞ 27.03.2015 16:23 GÜNCELLEME 27.03.2015 17:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sivas Belediyesi'ne ait kamyon tekerinin altında kalan 5 yaşındaki Yusuf Durmaz, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla aracın altından çıkarıldı. Hastanede tedaviye alınan Durmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Akdeğirmen Mahallesi 17'nci sokakta meydana geldi. 29 yaşındaki sürücü Mustafa Bulut, Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait 58 NF 991 plakalı kamyona kesilen ağaç dallarını yükleyerek hareket etti.

Sürücü Bulut, bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki Yusuf Durmaz'a çarptı. Talihsiz çocuğu kamyonun altına alan sürücü, durumu fark ederek panik halinde araçtan indi. Sürücü Bulut ve çevredeki vatandaşlar kamyonun tekerinin altında sıkışan çocuğa müdahale etmek istedi, ancak çabalar çocuğu bulunduğu yerden çıkarmaya yetmedi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı.

Ekiplerin yaklaşık 5 dakika süren müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Durmaz, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Fahrettin-Şükran Durmez çiftinin iki çocuklarından küçüğü olan Yusuf Durmaz'ın sol kolu ile bacağının kırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kamyon sürücüsü Mustafa Bulut ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Frkn 8 yıl önce Şikayet Et
    Başta itfaiye ekipleri olmak üzere çalışmalarından dolayı herkesten Allah razı olsun.İnşallah evladımıza da bir şey olmaz sağlığına tez zamanda kavuşur.Kalbimiz dualarımız evladımızla olsun herkes dua etsin.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Milletimizin yardımsever olmasına ne kadar şükretsek azdır !! Avrupa'da bu kadar hızlı kurtarma operasyonu görülmemiştir ! Kurtaranlar'dan Allah bin defa razı olsun !!
    Cevapla
  • enes 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupa da mi yasiyorsun
    Cevapla
  • Rambus 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki bütün şoförlerin ehliyetine el konulması Lazım. afedersiniz ama hayvan gibi araba kullanıyorlar. ne kural var nede kuraldan anlayan.
    Cevapla
  • Yalçın 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen yardım et yavrucağa.Amin.
    Cevapla
  • takipcii 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa isminle Habibinin hurmetine şifa ver s.a.v ( Amin )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak