İstanbul'da zincirleme kaza! TEM kapandı

İstanbul-Seyrantepe'de üç kamyon, bir İETT otobüsü ve bir otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

GİRİŞ 17.11.2015 07:49 GÜNCELLEME 17.11.2015 10:44

İstanbul-Seyrantepe'de sabah saatlerinde üç kamyon, bir İETT otobüsü ve bir otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonrasında TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafiğe tamamen kapandı. Kazada 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Maslak Köprülü Kavşağı yakınında Edirne yönünde seyreden Hami Coşkun'un kullandığı 18 AP 991 plakalı kamyona, 42 EZ 310 plakalı kamyon arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yolu ayıran bariyerleri aşarak karşı şeride geçen 18 AP 991 plakalı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde seyreden 34 JP 1887 plakalı kamyonet, 34 HR 1605 plakalı özel halk otobüsü ve 61 TK 574 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, kamyon ve kamyonet sürücüleri araçlarının içinde sıkışıp yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarılan yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kazada 6 kişi yaralandı.



TEM KAPANDI

İtfaiye ekipleri kaza nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, polis ekipleri emniyet şeridini açmak için çalışmalar yaptı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara yönünde kapandı.



YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

TEM Otoyolu Maslak Köprülü Kavşağı civarında meydana kazaya karışan araçlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinç ve çekicilerle kaldırıldı. Kaza yapan bir kamyondan yola dökülen sıvı deterjan da otoyol ekiplerince temizlendi. Çalışmaların ardından TEM Otoyolu yeniden trafiğe açıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek