Aydın'da trafik faciası: 7 ölü

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde uçuruma düşen bir otomobildeki 4'ü aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.11.2015 09:26 GÜNCELLEME 24.11.2015 13:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bugün saat 07.30 sıralarında, 09 YC 807 plakalı otomobil Kemer Barajı yakınlarındaki Atyaylası Mevkisi'nde, 40 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Demir yığınına dönen otomobilde Kayhan Süngül (25), babası Talip Süngül (60), kardeşi Gülay Süngül (19), babaannesi Hedem Süngül (75), Hedem Süngül'ün torunu Gülcan Menemenli (13) ile Durmuş Ali Madran (65) ve Mehmet Ali Ülgen (62) yaşamını yitirdi.

7 kişinin Bozdoğan'a 35 kilometre mesafedeki kırsal Konaklı Mahallesi'nden Bozdoğan'a pazara giderken yaşamını yitirdikleri öğrenildi. Sürücü koltuğunda kimin oturduğunun inceleme sonunda belli olacağı bildirildi.

YORUMLAR 4
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    yol kusuru araç kusuru ve şöför hatası yollarımız yeni yeni düzeliyor yol sola dönecekse sola yatırılmalı araç bakımsız ise süspansiyonlarındaki ve lastiklerindeki kusurdan dolayı kontrolu kaybetmiş olabilir vesselam bence araç muayeneleri her yıla çıkartılmalı ve muayene ücretide 50 tl yi geçmemeli
    Cevapla
  • CAZA 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu araçları piyasadan men etmediği sürece bunlar bitmez. piyasaya yeni sürülen araçların güvenlik testinden geçmeden çıkışı yasak. Yani fabrikadan ve uluslararası testlerden bahsediyorum. Şimdi bir düşünün!! Bu şahinlerin doğanların ne güvenliği var? Burda devletin ihmali var.
    Cevapla
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    katliammış emin olun bunun da arkasından sürücü odaklı ihmal çıkacaktır.
    Cevapla
  • Derman 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yakınlarına sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!