Manisa'da 2 kamyon çarpıştı: 4 yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde, karşı şeritten gelen bir minibüse çarpmamak için diğer şerite geçen kamyon başka bir kamyonlar çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Manisa'da 2 kamyon çarpıştı: 4 yaralı
Manisa'da 2 kamyon çarpıştı: 4 yaralı
GİRİŞ 04.05.2011 11:50 GÜNCELLEME 04.05.2011 11:50

Manisa'nın Kula ilçesinde, iki kamyonun kafa kafaya çarpışmasıyka dört kişi yaralandı.

Kaza, Kovukdere mevkii Soğanlı köyü yol kavşağında gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Kütahya'dan İzmir istikametine giden Doğan Kezer (39) yönetimindeki 43 SE 087 plakalı kamyon, yol yapım çalışmalarının olduğu bölgede köy yolundan çıkan bir minibüse çarpmamak için karşı şeride geçince İzmir istikametinden Uşak'a giden M. Salim Artiş'in kullandığı 47 KS 509 plakalı koyun yüklü kamyonla çarpıştı.

Kazada hasar gören araçlarda sıkışan sürücüler Kula AKS 110 ekipleri tarafından çıkarılarak 112 acil servis ekiplerince Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şoför Doğan Kezer'in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Diğer araç şoförü hafif yaralanırken yanında bulunan Halil Bayazıt ve Fırat Bayazıt da tedavileri yapılmak üzere Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya tanık olan kamyon şoförlerinden biri, Turgutlu'dan Mardin'e koyun götürdüklerini belirterek "Benim şeridime karşı yönden gelen kamyon girdi ve kafa kafaya çarpıştık" dedi.


 
 
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı