Afyon'da ölen 7 kişinin kimliği

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 4 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişinin öldüğünü, 25 kişinin yaralandığını açıklarken ölü ve yaralıların kimlikleri de belli oldu.

Afyon'da ölen 7 kişinin kimliği
Afyon'da ölen 7 kişinin kimliği
GİRİŞ 15.11.2011 21:45 GÜNCELLEME 15.11.2011 21:45

 Kaza yerine gelen Vali Balkanlıoğlu, daha sonra yaralıların bulunduğu hastanelere giderek sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gazetecilere açıklama yapan Balkanlıoğlu, ''Yaşanan trafik kazasında 7 ölü, 25 yaralımız var. Üzücü bir olay. Van depreminden sonra bir kez daha yıkıldık. Milletimizin başı sağolsun'' dedi.

Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 17. kilometresinde iki yolcu otobüsü, kamyon ve panelvanın karıştığı trafik kazasında ölenlerin ve yaralananların kimlik tespit çalışmalarının devam ettiğini de belirtti.

Kazada ölen 7 kişinin kimlikleri belirlendi

 Afyonkarahisar'da 4 aracın karıştığı trafik kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belirlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 13. kilometresinde meydana gelen kazada sürücüleri henüz tespit edilemeyen 27 TC 682 plakalı otobüs ile 06 VTV 42 plakalı minibüs çarpıştı.

Kaza yapan araçlara 03 Y 8805 plakalı Çobanlar ilçe Belediyesine ait yolcu otobüsü ile 03 ET 778 plakalı kamyon da çarptı.

Kazada Baki Yılmaz (45), Mişa Aybakır (22), Adem Aslantaş (33), Cumali Güç (28), Yılmaz Adıgüzel (58), Özkan Metdar (28) ve İbrahim Aydın (21) hayatını kaybetti.

Çok sayıda ambulansın olay yerine sevk edildiği kazada sivil savunma ekipleri minibüs içinde sıkışan yolcuları güçlükle çıkardı.

Kaza nedeniyle Afyonkarahisar-Konya karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Öte yandan kazada yaralananların sayısı 28 olarak açıklandı. Yaralılar Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!